Σε δύο εβδομάδες έτοιμος ο Κίτσιου

Θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού στην δεξιά γάμπα υπέστη στο ματς της Εθνικής με την Ουγγαρία ο Στέλιος Κίτσιου, όπως διαπιστώθηκε από την μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε την Τρίτη (13/10).

Eγιναν γνωστά τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε ο Στέλιος Κίτσιου για το πρόβλημα στη γάμπα που αποκόμισε από το ματς της Εθνικής με την Ουγγαρία.

Όπως προκύπτει από την ΠΑΕ ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού στην δεξιά γάμπα και υπολογίζεται πως θα είναι έτοιμος σε δύο εβδομάδες. Πάντως υπογραμμίζεται από τον ΠΑΟΚ πως επειδή το πρόβλημα είναι επιφανειακό, υπάρχει περίπτωση να μπει λίγο πιο γρήγορα ανάλογα με την αντίδραση του οργανισμού του και δίχως στον "Δικέφαλο" να θέλουν να ρισκάρουν πιθανή υποτροπή.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα