Σκόνδρας: "Εχω να δώσω πολλά ακόμη..."

Ανικανοποίητος από τις εμφανίσεις του είναι ο Γιάννης Σκόνδρας ο οποίος έδωσε... δίκιο στον κόσμο του ΠΑΟΚ που είναι δυσαρεστημένος από την ομάδα του "Δικεφάλου".

Σκόνδρας: "Εχω να δώσω πολλά ακόμη..."
INTIME SPORTS

Συγκεκριμένα ο Ελληνας ποδοσφαιριστής είπε:

Για το τι "γεύση" του αφήνει το 2015: "Νομίζω ότι αυτή η χρονιά είχε και χαρές και λύπες. Φέτος ξεκινήσαμε πολύ νωρίς, δώσαμε πολλά παιχνίδια και είχαμε πολλούς τραυματισμούς. Και όλα αυτά μαζί με την πίεση του αποτελέσματος. Πλέον θα ξεκουραστούμε, θα αφήσουμε την παλιά χρονιά πίσω μας και ειδικά τους πολλούς τραυματισμούς και θα ανασυνταχθούμε. Θα κοιτάξουμε την δεύτερη θέση και την κατάκτηση του Κυπέλλου. Είμαστε μέσα σε αυτούς τους στόχους και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να τους πετύχουμε".

Για το αν η ομάδα είναι καταβεβλημένη: "Η ομάδα είναι κουρασμένη, έχει πολλά παιχνίδια στα πόδια της και κάποιοι παίκτες μας είναι τραυματίες. Θα κοιτάξουμε τώρα στις γιορτές να καθαρίσει το μυαλό μας, ώστε να επιστρέψουμε στα γήπεδα με δυνάμεις".

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την παρουσία του: "Δεν είμαι ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις μου. Εχω να δώσω πολλά ακόμη. Θα παίξω όπου μου πει ο προπονητής, είτε δεξιά, είτε στόπερ για να βοηθήσω την ομάδα".

Για το αν αποτελεί στοίχημα η ομάδα να "κερδίσει" ξανά τον κόσμο: "Ο κόσμος έχει δίκιο που είναι δυσαρεστημένος. Τελευταία δεν παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, όμως, το σημαντικό είναι ότι κόντρα στον Πλατανιά κατακτήσαμε τους τρεις βαθμούς. Αλλες φορές θα κερδίζουμε με καλό ποδόσφαιρο και άλλες χωρίς να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Το σημαντικό πάντα είναι οι τρεις βαθμοί. Εχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας για να φέρουμε και πάλι τον κόσμο στο γήπεδο".

Για το ότι η Καλλονή είναι θα είναι στις αρχές Ιανουαρίου ο αντίπαλος για το Κύπελλο: "Η κλήρωση είναι βατή. Eίμαστε φαβορί, αλλά αυτό πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Οφείλουμε να είμαστε σοβαροί και στα δύο ματς για να περάσουμε στην επόμενη φάση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK