Σπαντάσιο: "Eλπίζω να πετύχω ακόμα ομορφότερα γκολ"

O Τζουλιάνο Σπαντάσιο παρέλαβε το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 10ης αγωνιστικής σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην μπουτίκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Σπαντάσιο: "Eλπίζω να πετύχω ακόμα ομορφότερα γκολ"

Ο Βραζιλιάνος δήλωσε: "Αυτό το βραβείο είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που έχω κάνει από τη μέρα που ήρθα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, ελπίζω μ’ αυτό το γκολ να βοήθησα τον ΠΑΟΚ.

Ήταν πολύ ωραίο γκολ με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Θα προσπαθήσω να βάλω και άλλα ομορφότερα γκολ, θα προσπαθήσω να σκοράρω και από μεγάλη απόσταση έξω από την περιοχή, γενικά ελπίζω να πετύχω περισσότερα γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ".

Για το αν θεωρεί πως αυτό το γκολ θα τον καθιερώσει στην 11άδα τόνισε: "Αυτό το αποφασίζει ο προπονητής. Εγώ αυτό που πρέπει να κάνω είναι να δουλεύω σκληρά".

Σχολιάζοντας την χορευτική φιγούρα στον πανηγυρισμό μαζί με τον Βιεϊρίνια ανέφερε πως "όταν ήρθα εδώ γνώριζα από την Πορτογαλία τον Βιεϊρίνια και είπα σε αυτό το παιχνίδι πως αν βάλω γκολ θα το πανηγυρίσω μαζί του. Είναι μεγάλος παίκτης, μου έδωσε μία καλή πάσα και μπόρεσα να σκοράρω".

Τέλος, για το παιχνίδι με την Κέρκυρα είπε πως "είναι ένα δύσκολο ματς. Θα δουλέψουμε για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο, βέβαια, από την νίκη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK