Σπυρόπουλος: "Το κλειδί είναι η επίθεση"

Ο Νίκος Σπυρόπουλος μιλάει για το τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να φύγει νικητής από το εκτός έδρας ματς με τον Πλατανιά.

Σπυρόπουλος: "Το κλειδί είναι η επίθεση"

Ο 31χρονος αριστερός μπακ με δηλώσεις του στη NOVA αναφέρθηκε στην πρόκριση του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League, το ματς με την ομάδα των Χανίων και την απόκτηση του Δημήτρη Παπαδόπουλου. Αναλυτικά, όσα είπε:

Για τον αγώνα ρεβάνς με την Ζίμπρου: "Θεωρώ πως ήμασταν σαφώς καλύτεροι και στο παιχνίδι που παίξαμε στη Μολδαβία. Βέβαια κάναμε τη ζωή μας λίγο δύσκολη, ενώ δε θα έπρεπε. Την Πέμπτη ήμασταν αρκετά καλοί, κερδίσαμε δίκαια και πήραμε αυτό που έπρεπε να πάρουμε".

Για τα ψυχολογικά οφέλη της πρόκρισης στους ομίλους του Europa League: "Σίγουρα μας δίνει καλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια, γιατί τα πρώτα δυο - ατυχή θα έλεγα - αποτελέσματα αναμφίβολα μας επηρέασαν. Από εδώ και πέρα νομίζω πως θα παρουσιαστούμε καλύτεροι, παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε. Ισως η διακοπή που ακολουθεί να μας κάνει καλό επειδή κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας δουλέψαμε πάρα πολύ και χρειαζόμαστε λίγη ξεκούραση. Ελπίζω το παιχνίδι της Κυριακής να είναι νικηφόρο για εμάς και να μπορέσουμε μετά να ξεκουραστούμε και ν' ατενίσουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια και του πρωταθλήματος αλλά και του Europa League".

Για το τι πρέπει να κρατήσει από την εμφάνιση της Πέμπτης ο ΠΑΟΚ: "Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Αυτό είναι το βασικό που είδα εγώ χτες (σ.σ. προχτές). Επίσης, σίγουρα ήμασταν πολύ πειθαρχημένοι στο παιχνίδι μας. Δείξαμε ότι είμαστε ομάδα, αυτό θεωρώ ότι το δείξαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια, απλά μας έλειπε... κάτι στην τελική μας προσπάθεια θα έλεγα. Γιατί θεωρώ ότι προϋποθέσεις δημιουργήσαμε στους αγώνες που προηγήθηκαν απλά ελπίζω στη συνέχεια να παρουσιαστούμε καλύτεροι και βελτιωμένοι στην τελική πάσα και στην τελική προσπάθεια που αυτό πιστεύω ότι μας λείπει αυτή τη στιγμή".

Για το που θα κριθεί ο αγώνας με τον Πλατανιά: "Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα. Εμείς μετά το κακό αποτέλεσμα που κάναμε στον πρώτο αγώνα (σ.σ. πρωταθλήματος) πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Θεωρώ ότι θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει κι αν είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει μπορούμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Να είμαστε όσο καλύτεροι μπορούμε στις προϋποθέσεις που δημιουργούμε και στο επιθετικό κομμάτι μας. Αυτό θα είναι το... 'κλειδί' για το ματς".

Για την μεταγραφή του παλιού του συμπαίκτη, Δημήτρη Παπαδόπουλου: "Ο Δημήτρης είναι πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής, έμπειρος. Αφού έχει ολοκληρωθεί πλέον η μεταγραφή εύχομαι να έχει υγεία. Θα τον υποδεχτούμε όπως πρέπει και θεωρώ πως θα μπει γρήγορα στο κλίμα της ομάδας και θα μας βοηθήσει άμεσα, γιατί είναι ένας παίκτης πολύ έμπειρος και δε θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής".

News 24/7

24MEDIA NETWORK