Στα πλάνα για Πανθρακικό ο Κατσικάς

Ολες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι θα είναι παρών στην "μάχη" της Κομοτηνής. Τι γίνεται με τους υπόλοιπους τραυματίες.

Στα πλάνα για Πανθρακικό ο Κατσικάς

Σταδιακά ο Γιώργος Δώνης θα βλέπει τους παίκτες του ΠΑΟΚ που είναι εκτός να επανέρχονται σε κανονικούς ρυθμούς. Η αρχή έγινε με τον Γιώργο Κατσικά, ο οποίος την Παρασκευή (28/12) προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του και όλα δείχνουν ότι θα είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας στο πρώτο ματς του 2013, αυτό κόντρα στον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Αν, μάλιστα, όλα εξελιχθούν ομαλά, τότε δεν αποκλείεται να τον δούμε και στο αρχικό σχήμα. Αλλωστε, και από τις προηγούμενες ημέρες είχε φανεί ότι ξεπέρασε την θλάση που τον ταλαιπωρούσε στην γάμπα.

Όσον αφορά, τώρα, τους Κωνσταντινίδη και Ετο θα χρειαστούν κι άλλο χρόνο. Ο Βραζιλιάνος ακολουθεί εδώ και τρεις εβδομάδες ατομικό πρόγραμμα και σίγουρα δεν θα είναι ούτε αυτός, ούτε ο Κωνσταντινίδης, έτοιμοι για το ματς με τον Πανθρακικό.

Για τον Ετο, ωστόσο, υπάρχει η ελπίδα μήπως προλάβει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο που ακολουθεί αυτό της Κομοτηνής. Ο νεαρός δεξιός μπακ από την πλευρά του θα χρειαστεί ακόμη δύο εβδομάδες για να επανέλθει, κάτι που σημαίνει πως θα είναι έτοιμος μετά τον Ατρόμητο, ενώ στον αγώνα με την ομάδα του Περιστερίου δεν αποκλείεται να είναι διαθέσιμος και ο Χακόμπο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK