Στέφενς: "Στηρίζω τους παίκτες μου, έχουμε ποιότητα"

Ασπίδα προστασίας στους παίκτες του ύψωσε ο Χουμπ Στέφενς μετά την κακή εμφάνιση και τη συντριβή του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό.

Στέφενς: "Στηρίζω τους παίκτες μου, έχουμε ποιότητα"

Αναλυτικά ο Ολλανδός είπε: " Αν θέλεις να κάνεις κάτι στον Ολυμπιακό, όλοι οι παίκτες να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Αυτό δεν έγινε σήμερα και έτσι δεν πετύχαμε κάτι καλό. Μέχρι το 60' πάζαιμε αμυντικά όχι άσχημα, αλλά δεν κάναμε τίποτα στην επίθεση. Προηγήθηκαν οι αντίπαλοι, έπρεπε να πάρουμε ρίσκα μετά το 1-0 και έτσι βρήκαν την ευκαιρία για να χτυπήσουν στη κόντρα επίθεση και να μας δημιουργήσουν προβλήματα.

Μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα, σίγουρα δεν πρόκειται για ένα καλό τεστ. Εγώ θέλω αυτή την στιγμή να υποστηρίξω τους παίκτες μου. Θα έχουμε δύο εβδομάδες κενό, θα απουσιάζουν ποδοσφαιριστές μας και όταν επιστρέψουν θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα.

Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες με ποιότητα και όταν χάνεις με 1-0 πρέπει να πάρεις ρίσκα. Νομίζω πως αυτό είναι το φυσιολογικό. Εχουμε αρκετούς παίκτες αλλά βρεθήκαμε σε κακή μερα εμείς και σε καλή ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά στη κόντρα επίθεση και εμείς έπρεπε να πάρουμε ρίσκα μετά το 1-0. Αυτό είναι.

Οι παίκτες δικαιούνται να βρεθούν σε κακή μέρα. Σήμερα φάνηκε μια διαφορά μεγάλη αλλά είμαστε ικανοποιημένοι με το ρόστερ που έχουμε αρκεί να δείχνουν την ποιότητά τους. Αυτό δεν το δείξαμε σήμερα... Νομίζω πως έχουμε αρκετή ποιότητα, αυτό πιστεύω. Οπως είπα, στηρίζω τους ποδοσφαιριστές μου. Πόσα παιχνίδια υπάρχουν ακόμη και πόσα παιχνίδια μπορείς να κερδίσεις; Θα πρέπει να προχωρήσουμε και να προσπαθήσουμε".

Ηρθαμε να παίξουμε ποδόσφαρο και δεν το κάναμε. Δεν μπορείς όμως να δώσεις απαντήσεις σε μια τέτοια ερώτηση μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Εμείς πιστεύαμε πως προετοιμαστήκαμε σωστά. Μπορείς να πεις πολλά, όπως ότι μετά το ματς στο Ισραήλ, έπρεπε να τους πάμε την ομάδα στη Θεσσαλονίκη και όχι να έρθουμε κατευθείαν εδώ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK