Στη Θεσσαλονίκη για τον Λούκας η Λα Κορούνια

Η ιστοσελίδα "elidealgallego.com", σημειώνει ότι απεσταλμένος της ισπανικής ομάδας θα είναι απόψε στην Ελλάδα και αύριο θα συναντηθεί με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, έχοντας στα χέρια του την τελική πρόταση για1,5 εκ. ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης.

Το θέμα Λούκας Πέρεθ αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα αν ισχύουν όσο αναφέρει η ισπανική ιστοσελίδα "elidealgallego.com".

Συγκεκριμένα, σε ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα αναφέρει ότι σήμερα θα ταξιδέψει στην Ελλάδα άνθρωπος της Ντέπορ και αύριο θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για να κλείσει η αγορά του 27χρονου μεσοεπιεθτικού.

Μάλιστα, προσθέτει ότι ουσιαστικά οι δύο ομάδες τα έχουν βρει σε ένα ποσό 1,5 εκ. ευρώ με ποσοστό μεταπώλησης. Συμπληρώνει, τέλος, ότι η ομάδα της Γαλικίας ετοιμάζει τετραετές συμβόλαιο στον Λούκας.

"ΠΑΟΚ για Τουλάνι Σερέρο"

Η ολλανδική ιστοσελίδα "De Telegraaf" κάνει λογο για κρούση του ΠΑΟΚ στον ατζέντη του Τουλάνι Σερέρο. Ο 25χρονος Νοτιοαφρικανός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017 με τον Άγιαξ (στον οποίο πήγε το 2011 από τη θυγατρική ομάδα "Άγιαξ Κέιπ Τάουν"), ωστόσο η ολλανδική ομάδα είναι ανοιχτή στο δανεισμό του. Πάντως, όπως σημειώνεται, ο παίκτης δεν είναι ζεστός, τουλάχιστον ακόμη, να πάει στον ΠΑΟΚ και ψάχνει άλλες εναλλακτικές λύσεις για την καριέρα του.