Στην Εφέσεων ξανά η υπόθεση Δώνη

Η επανεξέταση της δικαστικής διαμάχης του Ελληνα τεχνικού με τον ΠΑΟΚ από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Οι κινήσεις Σαββίδη για τα χρέη.

Στην Εφέσεων ξανά η υπόθεση Δώνη
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ "κυνήγησε" την υπόθεση Δώνη. Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ επικύρωσε, ως γνωστόν, στον Ελληνα τεχνικό και τους συνεργάτες του αποζημίωση 800.000 ευρώ, ωστόσο, ο Δικέφαλος επέμεινε με προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια, με την οποία είχε ζητήσει την επανεξέτασή της υπόθεσης, επικαλούμενη παράνομη σύνθεση της Επιτροπής. Πλέον, έχει πετύχει να πάει το ζήτημα και πάλι στην Εφέσεων. Η εκδίκασή της έχει προγραμματιστεί για σήμερα, όμως, θα δοθεί αναβολή, καθώς ακόμη δεν έχουν τοποθετηθεί τα νέα μέλη της επιτροπής και δεν έχει υπάρχει καν αναπληρωτής πρόεδρος.

Από την άλλη πλευρά, το περιβάλλον του Γιώργου Δώνη αναφέρει ότι η υπόθεση έχει ουσιαστικά κλείσει και ότι η παραπομπή γίνεται για ένα καθαρά τυπικό θέμα.

Δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια για τα χρέη ο Σαββίδης

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι αποφασισμένος να "καθαρίσει" τον ΠΑΟΚ από τα χρέη, παρά τη νέα αρνητική εξέλιξη που σημειώθηκε χθες (23/3). Ολοι ομολογούν, άλλωστε, ότι όπως είναι διατυπωμένος ο νέος νόμος, απαιτούνται 31 και όχι 10,4 εκ. ευρώ για να "σβηστεί" η οφειλή της ΠΑΕ προς το δημόσιο.

Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου δεν έμεινε, εξάλλου, από χθες με σταυρωμένα τα χέρια. Με δική του εντολή η Μαρία Γκοντσάρεβα και ο Μάκης Γκαγκάτσης συνάντησαν τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Δημήτρη Μάρδα, ενώ ετοιμάζει και μέτωπο πίεσης από κοινού με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έχει δώσει εντολή στον Ιάκωβο Αγγελίδη να προχωρήσει ορισμένα ραντεβού μέσα από το οποίο θα περάσει το μήνυμα στην Κυβέρνηση πως είναι σημαντικό για την οικονομία της Θεσσαλονίκης να προχωρήσει η ρύθμιση χρεών του ΠΑΟΚ. Μέσα από αυτές τις κινήσεις δεν αποκλείεται να προωθηθεί και ένα ραντεβού με την αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη εντός των επόμενων ημερών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK