Στην Θεσσαλονίκη γύρισε ο Κοντρέρας

Επέστρεψε το βράδυ της Τρίτης (2/8) ο Πάμπλο Κοντρέρας στην Θεσσαλονίκη. Μετά από ένα μεγάλο υπερατλαντικό ταξίδι έφτασε μαζί με την οικογένεια του στο αεροδρόμιο Μακεδονία.

Στην Θεσσαλονίκη γύρισε ο Κοντρέρας

Υπενθυμίζουμε ότι είχε πάρει άδεια για να ξεκουραστεί, εξαιτίας της συμμετοχής του στο Κόπα Αμέρικα που έγινε στην Αργεντινή.

Στην προπόνηση της Τετάρτης (3/8), που θα γίνει το πρωί στη Τούμπα θα συζητήσει με τον Λάζλο Μπόλονι το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει για την επάνοδό του στην ομάδα. Ο Χιλιανός υπολογίζεται από τον Ρουμάνο τεχνικό για τους αγώνες των πλέι οφ στο Γιουρόπα Λιγκ.

Πάντως, πρόβλημα προσαρμογής στα νέα δεδομένα της ομάδας με τον Μπόλονι δεν θα έχει ο Κοντυρέρας, αφού δούλεψε με τον Ρουμάνο τεχνικό για ένα χρόνο στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και ως εκ τούτου τον ξέρει πολύ καλά, ενώ έχει εκφρασθεί δημοσίως με τα κολακευτικότερα λόγια για τον Μπόλονι όταν προσλήφθηκε ο 59χρονος τεχνικός στον ΠΑΟΚ. Άρα ο Κοντέρας θα μπει γρήγορα στα νέα συστήματα του Μπόλονι, καλύπτοντας τον χαμένο χρόνο, λόγω της άδειάς του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK