Σύλληψη Φλωρίδη στη Θεσσαλονίκη

Υπό κράτηση τελεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης ο υποψήφιος επενδυτής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Βασίλης Φλωρίδης.

Σύλληψη Φλωρίδη στη Θεσσαλονίκη

Ο επιχειρηματίας που ενδιαφέρεται για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του "Δικεφάλου" συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης ενώ γευμάτιζε στο κέντρο της πόλης μετά τη συνάντηση με τον Θανάση Κατσαρή.

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, εκκρεμούν εις βάρος του τρεις καταδικαστικές αποφάσεις που αφορούν οφειλές προς το δημόσιο και ψευδορκία. Για τα συγκεκριμένα αδικήματα του έχουν επιβληθεί ποινές φυλάκισης 28 μηνών. Οι ποινές ήταν εξαγοράσιμες αντί ποσού 18.000 ευρώ, το οποίο αναμένεται να καταβάλει ο συλληφθείς προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος.

Ο δικηγόρος του Βασίλη Φλωρίδη, Γιάννης Παπαγιάννης σχολίασε: " Είναι πραγματικά θλιβερό ό,τι γίνεται με τον κ. Φλωρίδη, να συνθλίβεται με αυτόν τον τρόπο στα τετριμμένα της ελληνικής πραγματικότητας ένας άνθρωπος, ο οποίος ήρθε με σκοπό να βοηθήσει έναν μεγάλο σύλλογο, αλλά εμμέσως και την οικονομία της χώρας, ρίχνοντας στην αγορά πολλά χρήματα.

Αυτά για τα οποία κατηγορείται ο κ. Φλωρίδης δεν είναι καθόλου υψίστης σημασίας, όπως παρουσιάζονται. Είναι παλιές, ξεχασμένες υποθέσεις, οι οποίες λύνονται με καταβολή χρημάτων. Πρέπει να σημειώσω μάλιστα ότι κανείς δεν ειδοποίησε τον κ. Φλωρίδη για τις υποθέσεις αυτές, που σημαίνει ότι βρέθηκε προ απροόπτου. Θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε να τελειώσει άμεσα η υπόθεση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK