Συνάντηση με Άρνεσεν ο Βεζυρτζής, οι θλάσεις σε πρώτο πλάνο

Η άφιξη του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη σηματοδοτεί εξελίξεις στο μοντέλο λειτουργίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Συνάντηση με τον Άρνεσεν θα έχει ο Βεζυρτζής. Το πρόβλημα των θλάσεων απασχολεί έντονα τον δικέφαλο.

Συνάντηση με Άρνεσεν ο Βεζυρτζής, οι θλάσεις σε πρώτο πλάνο
INTIME SPORTS

Πλησιάζουμε προς την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εορτών, όμως στον ΠΑΟΚ μόνο... ήρεμες δεν θα είναι αυτές οι μέρες. Κι αυτό γιατί αναμένονται εξελίξεις όσον αφορά το μοντέλο λειτουργίας της ΠΑΕ και της ομάδας.

Με ενδιαφέρον αναμένεται ο νέος ρόλος του αντιπροέδρου, Νίκου Βεζυρτζή, ο οποίος ουσιαστικά θα βρίσκεται πλέον πάνω από τον Φρανκ Άρνεσεν. Έτσι οι αρμοδιότητές του θα είναι περισσότερες από αυτές του Δανού. Οι δυο τους μάλιστα θα έχουν συνάντηση τις προσεχείς ημέρες όπου θα συζητήσουν διάφορα θέματα. Παράλληλα, μέσα στο σαββατοκύριακο θα υπάρχουν επαφές του Βεζυρτζή με τους Αγγελίδη και Τούντορ.

Το απόγευμα της Τετάρτης (16/12) ο Άρνεσεν είχε συνάντηση με τα μέλη του προπονητικού και του ιατρικού τιμ παρουσία και του Ιάκωβου Αγγελίδη. Οι παρευρισκόμενοι ανέλυσαν όλα τα δεδομένα, θετικά και αρνητικά, και στάθηκαν κυρίως στο πρόβλημα των θλάσεων, καθώς ο ΠΑΟΚ έχει μόνιμα 4-5 παίκτες εκτός με μυϊκά προβλήματα.

Πιο πρόσφατος τραυματισμός αυτός του Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος υπέστη θλάση 2ου βαθμού και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες. Συνεπώς ο Ουρουγουανός βρίσκεται εκτός αποστολής για το ματς Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Ιγκόρ Τούντορ έχει πάρει μαζί του για το συγκεκριμένο ματς: Μελίσσας, Σιαμπάνης, Κοροβέσης, Σκόνδρας, Αντόνις, Τσελεπίδης, Δεληγιαννίδης, Δημητριάδης, Δημητρίου, Κάκκο, Κτιστόπουλος, Παναγιωτίδης, Συράκος, Τοπαλίδης, Χατζηδίμπας Κ., Χατζηδίμπας Β., Κούστα.

Από εκεί και πέρα, οι Κόστα, Κίτσιου, Ζάιρο, Γκολάσα, Βίτορ συνεχίζουν το πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής για τον αγώνα Κυπέλλου θα δουλέψουν στον τομέα της φυσικής κατάστασης και την Πέμπτη θα προπονηθούν στις 12:00 στο Nova Αθλητικό Κέντρο του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Θλάση ο Ροντρίγκες, πονοκέφαλος για Τούντορ

News 24/7

24MEDIA NETWORK