Τα up & down του Βιεϊρίνια

Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τους αριθμούς, περνάει κατά πολύ από τα πόδια του Bιεϊρίνια, αλλά αυτός έως τώρα έχει τρομερές μεταπτώσεις στην απόδοσή του με αποτέλεσμα να επηρεάζεται όλη η ομάδα. Διαβάστε το σχετικό θέμα.

Τα up & down του Βιεϊρίνια
INTIME SPORTS

Ο Βιεϊρίνια στην καλή του ημέρα παίρνει τον ΠΑΟΚ από το χέρι και τον οδηγεί σε επιτυχίες. Ο Πορτογάλος έχει συνηθίσει τον κόσμο και τους εκάστοτε προπονητές του να αποτελεί τον παίκτη που δίνει επιθετική ώθηση στον "Δικέφαλο" και αυτόν που με τις εμπνεύσεις του κάνει το γκολ εύκολη υπόθεση. Φέτος, όμως, έως τώρα, έχει τρομερά up & down στην απόδοσή του κάτι που επηρεάζει, όπως είναι λογικό, όλη την ομάδα.

Ο Πορτογάλος ήταν αυτός που στο πρόσφατο παρελθόν άνοιγε δρόμους στους συμπαίκτες του ώστε να βρίσκουν χώρους δράσης στην αντίπαλη περιοχή, έδινε έτοιμα γκολ όταν μετά από πλαγιοκοπήσεις συνήθιζε να βγάζει ασίστ και γενικώς ήταν ο ηγέτης της γραμμής κρούσης του ΠΑΟΚ τραβώντας περισσότερο από κάθε άλλο "ασπρόμαυρο" τα βλέμματα των αντίπαλων αμυντικών. Στοιχεία που, φέτος, άλλες φορές τα βλέπουμε από τον Βιεϊρίνια και άλλες όχι...

Οι πάσες και οι τελικές προσπάθειες

Ο Πορτογάλος είναι αυτός που στο φετινό πρωτάθλημα έχει μοιράσει τις περισσότερες πάσες (95 στο σύνολο) από κάθε άλλο παίκτη του ΠΑΟΚ και αυτός με τις περισσότερες τελικές προσπάθειες στο ενεργητικό του (24), πράγμα που σημαίνει ότι η ομάδα βασίζεται κατά πολύ πάνω του και πως σχεδόν όλο το επιθετικό παιχνίδι του "Δικεφάλου" περνάει από τα πόδια του.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε ιδανικά κόντρα στην Βαλερένγκα, συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, σκόραρε με την Ξάνθη, έβγαλε με τακουνάκι την ασίστ στον Αθανασιάδη στο εκτός έδρας ματς με τον Πανιώνιο, βρήκε δίχτυα με αντίπαλο την ΑΕΚ αλλά μετά... σίγησε και άπαντες στον ΠΑΟΚ ελπίζουν να δούνε σύντομα τον Βιεϊρίνια που τρόμαζε κάθε αντίπαλη άμυνα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK