Τα "βαριά χαρτιά" του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει σε μία πολύ κρίσιμη καμπή της φετινής σεζόν με τους αγώνες κόντρα στην Μπενφίκα και τους ημιτελικούς Κυπέλλου να πλησιάζουν και πλέον θα πρέπει να βγουν μπροστά στο γήπεδο οι πρωταγωνιστές της ομάδας.

Τα "βαριά χαρτιά" του ΠΑΟΚ
stoch.jpg INTIME SPORTS

Οι παίκτες, δηλαδή, που είναι πιο έμπειροι από τους υπόλοιπους, που έχουν παραστάσεις από μεγάλους αγώνες και οι ποδοσφαιριστές που ο "Δικέφαλος" πόνταρε πολλά πάνω τους το καλοκαίρι.

Ας δούμε, όμως, ποιοι είναι αυτοί...

Τα "βαριά χαρτιά" του ΠΑΟΚ
lino.jpg INTIME SPORTS

Αλβες Λίνο

Από τους πιο έμπειρους και σταθερούς παίκτες του ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος μπακ συνήθως πιάνει υψηλά στάνταρ απόδοσης και μπορεί να βοηθήσει σημαντικά με τις επελάσεις του και τις φαρμακερές του σέντρες στην επιθετική λειτουργία του "Δικεφάλου". Εχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε αρκετούς σημαντικούς αγώνες του ΠΑΟΚ.

Τα "βαριά χαρτιά" του ΠΑΟΚ

Χέντβιχες Μαντούρο

Ο Ολλανδός μέσος μπορεί να προέρχεται από απραξία, αλλά έχει παίξει σε ομάδες όπως ο Αγιαξ, η Βαλένθια και η Σεβίλλη και σίγουρα γνωρίζει την πίεση και τις απαιτήσεις που έχουν οι μεγάλοι αγώνες. Μπορεί να αποτελέσει τον "βράχο" που θα χρειαστεί ο ΠΑΟΚ στο κέντρο του.

Τα "βαριά χαρτιά" του ΠΑΟΚ

Ζβόνιμιρ Βούκιτς

Η ποδοσφαιρική αξία του Σέρβου επιτελικού είναι αδιαμφισβήτητη. Μοναδικό του μειονέκτημα ότι δεν μπορεί να παίξει σε απανωτούς αγώνες για 90 λεπτά, αλλά στα συν του συγκαταλέγεται η εμπειρία του και τα καλά στημένα του που μπορούν να δώσουν στον ΠΑΟΚ κρίσιμα γκολ.

Τα "βαριά χαρτιά" του ΠΑΟΚ

Πέρεθ Λούκας

Η απόδοση του Ισπανού αποτελεί βαρόμετρο για τον φετινό ΠΑΟΚ. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι είναι πρώτος -μεταξύ των παικτών του ΠΑΟΚ- στις ασίστ και στα πετυχημένα γεμίσματα και δεύτερος σκόρερ του "Δικεφάλου" στο πρωτάθλημα. Πλεονεκτημά του, ακόμη, η ταχύτητά του, η οποία βοηθάει να ανοίγουν πιο εύκολα οι αντίπαλες άμυνες.

Τα "βαριά χαρτιά" του ΠΑΟΚ
katsouranis.jpg

Κώστας Κατσουράνης

Τελευταία έχει στο ενεργητικό του κάποιες εμφανίσεις που δεν συμβαδίζουν με την κλάση του. Μπορεί, πάντως, να αποτελέσει τον "εγκέφαλο" του ΠΑΟΚ, τον παίκτη από τον οποίο θα ξεκινούν οι οργανωμένες επιθέσεις του "Δικεφάλου", ενώ με την τεράστια εμπειρία του έχει την δυνατότητα να ηγηθεί της άμυνας του ΠΑΟΚ.

Τα "βαριά χαρτιά" του ΠΑΟΚ
natxo.jpg

Μπίμπρας Νάτχο

Ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει πολλές δουλειές μέσα στον αγωνιστικό χώρο και σίγουρα ο Χουμπ Στέφενς ποντάρει πολλά πάνω του. Εχει την ικανότητα να δώσει άλλη πνοή στην επιθετική λειτουργία του ΠΑΟΚ, αλλά και να καλύψει χώρους στο κέντρο και να προωθήσει την μπάλα σωστά προς τους σέντερ φορ.

Τα "βαριά χαρτιά" του ΠΑΟΚ

Μίροσλαβ Στοχ

Δυστυχώς, οι εξαιρετικές του εμφανίσεις έμειναν στους αγώνες με την Σάλκε. Ο Σλοβάκος είναι δεδομένο ότι έχει την δυνατότητα τόσο να φτιάξει με τις προσωπικές του ενέργειες φάσεις για τους συμπαίκτες του, όσο και να σκοράρει ο ίδιος με σουτ εκτός περιοχής. Αρκεί, να αφυπνιστεί την κατάλληλη στιγμή...

Τα "βαριά χαρτιά" του ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Μπορεί λόγω ηλικίας να έχει χάσει την έκρηξη και μέρος της ταχύτητάς του, ωστόσο, με την εμπειρία του από μεγάλους αγώνες, το πείσμα και το φιλότιμο που τον διακρίνει, ο διεθνής επιθετικός μπορεί να αποτελέσει δυνατό χαρτί για τον Χουμπ Στέφενς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK