Τέλειωσε προτού αρχίσει του Φερνάντες

Εδώ και μέρες ο Ντάνι Φερνάντες έψαχνε τον τρόπο να φύγει από την Τβέντε και να έρθει ως δανεικός στον ΠΑΟΚ, ο οποίος φάνηκε να θέλει τον Πορτογάλο στο ρόστερ του.

Τέλειωσε προτού αρχίσει του Φερνάντες

Ο τρόπος βρέθηκε, όμως, η περίπτωσή του Φερνάντες σταματά να απασχολεί τον ΠΑΟΚ εξαιτίας του... θολού τοπίου που επικρατεί με τους τερματοφύλακες του υπάρχοντος ρόστερ.

Ο Φερνάντες ενημερώθηκε σχετικά από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και ήδη έχει αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά τις υπόλοιπες προτάσεις που έχει από το εξωτερικό (Εστορίλ, Πεναφιέλ και Πάσος Φερέιρα), αλλά και από την Ελλάδα (Πανθρακικός).

Η στάση του Γλύκου

Ένας από τους λόγους που το τοπίο στο θέμα των τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ παραμένει θολό είναι και η στάση που κρατά στο θέμα της ανανέωσής του συμβολαίου του ο Παναγιώτης Γλύκος.

Ο διεθνής πορτιέρο επιμένει να μην θέλει να ανανεώσει με τον ΠΑΟΚ, αλλά πρόταση από ομάδα δεν έχει φέρει στους ανθρώπους της ομάδας.

Το θέμα αυτό θα απασχολήσει πολύ τους Σαββίδη, Βρύζα και Αναστασιάδη, οι οποίοι γνωρίζουν πως το συμβόλαιο του Γλύκου λήγει σε έναν χρόνο από τώρα και ο παίκτης θα μπορεί από τον Γενάρη να συζητήσει με όποια ομάδα θέλει.

Πάει Ολλανδία ο Ιτάνζ

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως ο Σαρλ Ιτάνζ αναμένεται να ενσωματωθεί με την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία την Κυριακή (13/7) και να ξεκινήσει προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Διαβάστε ακόμη:

Έμφαση στην τακτική ενόψει Σταντάρ Λιέγης

News 24/7

24MEDIA NETWORK