Τέλος ο Γκαρσία από τον ΠΑΟΚ

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ πήρε την Τρίτη την απόφαση να τερματίσει τη συνεργασία της με τον Πάμπλο Γκαρσία και μετά από 4,5 χρόνια ο Ουρουγουανός λέει "αντίο" στην Τούμπα. Ο Ουρουγουανός μέσος θα παραθέσει την Τετάρτη συνέντευξη Τύπου.

Τέλος ο Γκαρσία από τον ΠΑΟΚ

Η εξέλιξη αυτή έρχεται ως φυσικό επακόλουθο μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και την κόντρα που είχε ξεσπάσει μεταξύ του παίκτη και του προπονητή. Ο Ιβάν Σαββίδης είχε υποστηρίξει άλλωστε με δηλώσεις live στη SUPER BALL την Κυριακή το βράδυ πως δεν θα υπάρχουν καλά ξεμπερδέματα τόσο για τον παίκτη όσο και για τον προπονητή εφόσον εξακολουθούν να του δημιουργούν πρόβλημα.

Ο Πάμπλο Γκαρσία θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου το απόγευμα της Τετάρτης στην οποία θα κάνει τον απολογισμό της παρουσίας του στην Τούμπα. Η τοποθέτησή του για τον Γιώργο Δώνη θα έχει ενδιαφέρον καθώς η κόντρα τους από την πρώτη ημέρα της συνεργασίας τους, αποτέλεσε τον λόγο για τον οποίο αποχώρησε ο 36χρονος παίκτης από τον ΠΑΟΚ.

Το μεγάλο θέμα για τη διοίκηση του ΠΑΟΚ είναι οι αντιδράσεις των οπαδών της ομάδας. Στη συνέντευξη Τύπου αναμένεται να δώσουν το "παρών" και να ζητήσουν από τον Ιβάν Σαββίδη να κρατήσει τον παίκτη στον "δικέφαλο". Η άποψη του Γιώργου Δώνη είναι δεδομένη. Μάλιστα χαρακτήρισε τον Γκαρσία ψεύτη, το βράδυ της Κυριακής και τόνισε ότι είχε επικαλεστεί τραυματισμούς. Οι σχέσεις μεταξύ του Δώνη και των οπαδών βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί, την ώρα που οι φίλοι και υποστηρικτές του Ουρουγουανού θεωρούν για την εξέλιξη αυτή αποκλειστικά υπεύθυνο τον προπονητή της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη:

Οπαδός χτύπησε τον Δώνη

Δώνης: "Είναι παράλογο αυτό που ζήτησε ο Γκαρσία"

View poll on GoPollGo

News 24/7

24MEDIA NETWORK