Τεράστια έκπληξη στην αποστολή του ΠΑΟΚ

Σε μία απόφαση που έχει συζητηθεί αρκετά προχώρησε ο Βλάνταν Ίβιτς, αφού στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς στην Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό, για το κύπελλο, υπάρχει πρόσωπο... έκπληξη. Μέχρι πρόσφατα ο συγκεκριμένος παίκτης είχε τεθεί... νοκ άουτ!

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (MOTION TEAM)
paok panigiriki MOTIONTEAM

Όπως είχε συμβεί τον Δεκέμβριο όταν αγωνιζόταν στην Λέγκια, έτσι και τώρα ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς διέψευσε όλα τα αρνητικά σενάρια ξεπερνώντας τον σοβαρό τραυματισμό στον ώμο του σε χρόνο... d.t.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Βλάνταν Ίβιτς τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό την Μεγάλη Τετάρτη (19:00)! Ο Ελβετός στράικερ (με ρίζες από την Σερβία) αναμένεται να λύσει τα χέρια του Ίβιτς και δεν αποκλείεται να τον δούμε να παίρνει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Βέβαια, μένει να δούμε και τι διαχείριση θα γίνει στην περίπτωση του, αφού δυο τραυματισμοί στο ίδιο σημείο σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα είναι κάτι το επίφοβο.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ:

Γλύκος, Σιαμπάνης, Μάτος, Κίτσιου, Λέοβατς, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ουάρντα, Ενρίκε, Κάμπος, Ματθαίου, Αθανασιάδης, Κουλούρης, Πρίγιοβιτς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK