Θέλει Κατσουράνη, αποφασίζει για τους άλλους

Ο Χουμπ Στέφενς έχει ήδη εκφραστεί υπέρ της ανανέωσης συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον διεθνή άσο και ετοιμάζει τις εισηγήσεις του για τους υπόλοιπους παίκτες.

Θέλει Κατσουράνη, αποφασίζει για τους άλλους
katsouranis.jpg

Μετά τις μεταγραφές, σειρά παίρνουν οι ανανεώσεις. Η διοίκηση του ΠΑΟΚ έχει ήδη ζητήσει από τον Χουμπ Στέφενς να καταθέσει την άποψή του για παίκτες τα συμβόλαια των οποίων με τον ΠΑΟΚ λήγουν το καλοκαίρι (Κατσουράνης, Λίνο, Γεωργιάδης, Λάζαρ, Βούκιτς) και κατά δεύτερο για δανεικούς με τους οποίους ο Ολλανδός τεχνικός δουλεύει από την αρχή της παρουσίας του στην ομάδα (Νίνης, Στοχ και Ολίσε).

Ήδη, ο 60χρονος τεχνικός έχει εκφραστεί υπέρ της παραμονής του Κώστα Κατσουράνη με τον οποία αρκετά συχνά συζητά στο γραφείο του ποδοσφαιρικά ζητήματα. Ο Στέφενς εκτιμά την άποψη του διεθνή άσου τον οποίο θεωρεί δεύτερο προπονητή μέσα στο γήπεδο, γι' αυτό και επιθυμεί την παραμονή του και του χρόνου. Και ο Ιβάν Σαββίδης είχε εκφραστεί παλιότερα υπέρ της παραμονής του Κατσουράνη, ενώ ο ίδιος ο διεθνής άσος πριν λίγο καιρό είχε προαναγγείλει συζητήσεις μετά την ολοκλήρωση χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK