Θέλει Μπουχαλάκη ο ΠΑΟΚ

Οι ανθρώποι του "Δικεφάλου" έχουν κάνει κρούση στο νεαρό ποδοσφαιριστή του Εργοτέλη και είναι πιθανό τις επόμενες ώρες ο παίκτης να υπογράψει συμβόλαιο με τους "ασπρόμαυρους".

Θέλει Μπουχαλάκη ο ΠΑΟΚ

Τον Ανδρέα Μπουχαλάκη που αγωνίζεται με τη φανέλα του Εργοτέλη, θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και δεν αποκλείεται μέσα στη διάρκεια της ημέρας, ο νεαρός ποδοσφαιριστής να συμφωνήσει με το "Δικέφαλο" και να υπογράψει συμβόλαιο.

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει κρούση στον Μπουχαλάκη, χωρίς να υπάρχει επίσημη πρόταση και ο νεαρός παίκτης δείχνει "ζεστός" να μετακομίσει στην Τούμπα και όχι στον Πειραιά, αφού και οι "ερυθρόλευκοι" έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες ο Κρητικός, προτιμά να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα, μιας και βλέπει ότι ο Γιώργος Δώνης εμπιστεύεται τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.Οι ιθύνοντες του "Δικεφάλου" βλέπουν στο πρόσωπο του Μπουχαλάκη μια επένδυση για το μέλλον, καθώς ο νεαρός παίκτης έχει αποδείξει στο φετινό πρωτάθλημα της Football League, ότι μπορεί να έχει σημαντική εξέλιξη.

Ο Κρητικός έχει πολλές συμμετοχές με τα χρώματα της Ελλάδας.Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, είναι γεννημένος στις 05/04/1993. Αγωνίζεται στις θέσεις ως αμυντικό χαφ, αλλά και ως κεντρικό. Τη φετινή σεζόν έχει 18 συμμετοχές με τη φανέλα του Εργοτέλη (17 πρωτάθλημα, 1 Κύπελλο), ενώ έχει σημειώσει τρία γκολ. Την προηγούμενη σεζόν πραγματοποίησε δύο συμμετοχές με τη φανέλα της κρητικής ομάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK