"Θέλουμε να δούμε πώς θα κυλήσει η συνεργασία Νάτχο-ΠΑΟΚ"

Ο ατζέντης του Μπίμπρας Νάτχο, Λεονίντι Ιστράτι εξήγησε γιατί ο Ισραηλινός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών.

"Θέλουμε να δούμε πώς θα κυλήσει η συνεργασία Νάτχο-ΠΑΟΚ"

Συγκεκριμένα είπε στο Αθλητικό Μετρόπολις:

Για την συμφωνία έξι μηνών: "Ηταν το καλύτερο δυνατό διάστημα για τις δύο πλευρές. Θέλαμε να δούμε πώς θα κυλήσει η συνεργασία και το πώς θα κολλήσει ο παίκτης στον ΠΑΟΚ. Μέσα σε αυτό το διάστημα μπορούμε να δούμε το πώς θα κολλήσει στην ομάδα και μετά θα δούμε τι μπορεί να γίνει το καλοκαίρι για την συνεργασία".

Για το πόσο αισιόδοξοι μπορούν να είναι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για παραμονή του Νάτχο και μετά το καλοκαίρι: "Πρέπει να είναι ασιόδοξοι οι φίλοι του ΠΑΟΚ και να διατηρήσουν τον ενθουσιασμό τους και δεν πρέπει να ξεχνούν πως ο Νάτχο επέλεξε τον ΠΑΟΚ ενώ είχε και άλλες επιλογές".

Για το ότι ο Νάτχο είχε προτάσεις από μεγάλες ευρωπαικές ομάδες (π.χ. Μίλαν, Γαλατά) και το πόσο αυτό δυσκολεύει την υπόθεση παραμονής του: "Πρέπει να μείνετε στο τώρα και στο ότι ο Νάτχο επέλεξε τον ΠΑΟΚ. Και οι οπαδοί πρέπει να μείνουν σε αυτό".

Για το αν έπαιξε ρόλο η παρουσία του Τσιστιακόφ στην έλευση του Νάτχο: "Δεν θέλω να πω για τις επαφές που έγιναν. Πρέπει να μείνετε στα κίνητρα του Νάτχο. Θέλει να κερδίσει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο".

Για το τι πρέπει να περιμένουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ από τον Νάτχο: "Να περιμένουν έναν ποδοσφαιριστή που θα είναι στο υψηλότερο επίπεδο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK