Θεραπεία ο Νίνης

Χωρίς τον Σωτήρη Νίνη, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τρίτης, ενώ με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο αποχώρησε ο Ινίγο Λόπεθ.

Θεραπεία ο Νίνης

Στο καθιερωμένο χαλάρωμα και την αποκατάσταση, η οποία αυτήν τη βεβαρημένη περίοδο είναι ακόμη πιο σημαντική, αναλώθηκαν την Τρίτη (3/12) οι βασικοί ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Ως εκ τούτου όσοι αγωνίστηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα στον αγώνα των "Ζωσιμάδων" με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ακολούθησαν πρόγραμμα με χαλαρό τρέξιμο, μασάζ και υδροθεραπείες.

Ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος φαίνεται να έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού και θα υποβληθεί σε εξετάσεις αργότερα, ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας.

Οι υπόλοιποι ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα με ασκήσεις τεχνικής και τακτικής, ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε με διπλό στο μισό γήπεδο.

Σε αυτό δεν συμμετείχε ο Ίνιγο Λόπεθ, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, αποχώρησε και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες, ενώ πρόγραμμα θεραπείας ακολουθεί και ο Λίαμ Λόρενς λόγω της θλάσης που έχει υποστεί στη γάμπα.

Ο Χουμπ Στέφενς επιβράβευσε τους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθειά τους το προηγούμενο διάστημα δίνοντάς τους ρεπό την Τετάρτη, γεγονός που σημαίνει ότι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το μεσημέρι της Πέμπτης (5/12).

News 24/7

24MEDIA NETWORK