Θύμισαν στον Άγγελο το πρώτο του ματς στον ΠΑΟΚ (VIDEO)

Το πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο του ΠΑΟΚ θύμισαν στον Αναστασιάδη μόλις πάτησε το πόδι του στην Καλαμάτα, από όπου θα μεταβεί στην Τρίπολη. Δείτε το VIDEO.

Θύμισαν στον Άγγελο το πρώτο του ματς στον ΠΑΟΚ (VIDEO)

Η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε πριν από λίγη ώρα στην Καλαμάτα και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στην Τρίπολη, για το παιχνίδι του Σαββάτου (10/1) με τον Αστέρα. Στην πόλη της Μεσσηνίας περίμεναν τους παίκτες και το τεχνικό τιμ του "Δικεφάλου" φίλοι της ομάδας, αλλά και ο δημοσιογράφος, Γιάννης Συνάπης, ο οποίος είχε καλύψει -ως ανταποκριτής της εφημερίδας "Ελευθερία"- το πρώτο παιχνίδι του Αναστασιάδη στον πάγκο του ΠΑΟΚ, τον Φεβρουάριο του 1997, απέναντι στην Καλαμάτα, και παρέδωσε στον προπονητή του "Δικεφάλου" φωτοτυπία του δισέλιδου από εκείνο το παιχνίδι, ξαφνιάζοντάς τον ευχάριστα.

"Είμαστε χαρούμενοι που υποδεχθήκαμε τον ΠΑΟΚ στην Καλαμάτα. Έδωσα στον Αναστασιάδη μία φωτοτυπία από το δισέλιδο από το πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο του ΠΑΟΚ, με αντίπαλο την Καλαμάτα το 1997. Τότε ήμουν ανταποκριτής στην εφημερίδα "Ελευθερία" και βρέθηκα στην Τούμπα για να καλύψω το ματς. Ήταν χαρούμενος, του θύμισα τις ευκαιρίες που είχε χάσει ο Βρύζας σε εκείνον τον αγώνα", δήλωσε σχετικά ο κ. Συνάπης.

Οι Αγγελίδης και Βρύζας αναμένεται να ταξιδέψουν για την Τρίπολη το Σάββατο (10/1).

News 24/7

24MEDIA NETWORK