To... ανέβασμα του Γλύκου

Ο Παναγιώτης Γλύκος δείχνει διατεθειμένος να "κλέψει" την θέση βασικού από τον Σανθ Χακόμπο, καθώς μετά την επιστροφή του στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ έχει πολύ καλύτερη απόδοση.

To... ανέβασμα του Γλύκου
INTIME SPORTS

Ουσιαστικά ο μόνος παίκτης του ΠΑΟΚ που πήρε... άριστα το ματς με την Βέροια ήταν ο Παναγιώτης Γλύκος, ο οποίος δίχως αμφιβολία ήταν ο κορυφαίος του "Δικεφάλου" στο κυριακάτικο παιχνίδι (2/12). Ο Ελληνας πορτιέρο κράτησε σε ουκ ολίγες φάσεις όρθιους τους "ασπρόμαυρους" που δεν ικανοποίησαν με την απόδοσή τους έχοντας πάντως ως... ελαφρυντικό το ότι αγωνιζόταν για περισσότερα από 50' με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Ματέους Βιβιάν.

Ο Γλύκος όποτε χρειάστηκε αντέδρασε σωστά σε φάσεις που δεν ήταν εύκολες, όπως αυτές στο εξ επαφής σουτ του Καλί, στο τετ α τετ του Ιωάννου και κυρίως στο σουτ του Καλτσά που άλλαξε πορεία, με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ λίγο πριν περάσει τη γραμμή η μπάλα να την διώχνει. Γενικώς ο ίδιος είναι ανεβασμένος μετά την επιστροφή του στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, αν εξαιρέσει κανείς την αντίδρασή του στο γκολ του Ολυμπιακού που θεωρητικά θα μπορούσε να ήταν καλύτερη (δεν ήταν πάντως εύκολη η φάση), σε όλες τις άλλες φάσεις που κινδύνεψε ο "Δικέφαλος" στα τελευταία δύο ματς ενήργησε σωστά (κάτι που έκανε και στο δύσκολο σουτ του Φουστέρ στο παιχνίδι με τους "ερυθρόλευκους").

Κατά κάποιον τρόπο ο πάγκος στα προηγούμενα παιχνίδια (σ.σ. πριν από αυτά δηλαδή με Ολυμπιακό και Βέροια) του έκανε... καλό, με τον Γλύκο να είναι σαφώς βελτιωμένος πλέον και να δείχνει πως θέλει πάση θυσία να διατηρηθεί κάτω από τα γκολπόστ έχοντας θέση βασικού. Οι εμφανίσεις του σίγουρα τού δίνουν ψυχολογία, κέρδισε πόντους όσον αφορά το να είναι αυτός που θα υπερασπίζεται στο εξής την εστία του "Δικεφάλου" και έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η επιλογή του Γιώργου Δώνη για την θέση "1" στον αγώνα με τον Λεβαδειακό δεδομένου πως είναι και πάλι διαθέσιμος ο Σανθ Χακόμπο μετά το τέλος της τιμωρίας του.

Ενδεχομένως λόγω της κατάστασης του Γλύκου ο τεχνικός του ΠΑΟΚ να επιλέξει τον τελευταίο, αν και είναι γεγονός πως ο Ισπανός δίνει σιγουριά στον "Δικέφαλο" και είναι δίχως αμφιβολία ένας πολύ ποιοτικός τερματοφύλακας. Αυτός ο ανταγωνισμός μάλιστα με τον Χακόμπο φαίνεται ξεκάθαρα πως βοήθησε τον Γλύκο...

News 24/7

24MEDIA NETWORK