Το διαρκές ενδιαφέρον για Σαλπιγγίδη

Η εκτίμηση που έχει στον επιθετικό του ΠΑΟΚ ο τεχνικός διευθυντής της Μόντρεαλ Ίμπακτ, Φρανκ Κλόπας.

Το διαρκές ενδιαφέρον για Σαλπιγγίδη
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης από χθες ξεκουράζεται, έπειτα την "περιπέτεια" της Εθνικής στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Ας γυρίσουμε, όμως, τον χρόνο λίγο πιο πίσω και συγκεκριμένα στα μέσα Ιουνίου, όταν και είχε αποκαλυφθεί ενδιαφέρον της Μόντρεαλ Ίμπακτ να τον αποκτήσει.

Τότε, είχε γίνει γνωστό ότι ο τεχνικός της διευθυντής της Μόντρεαλ Ίμπακτ, Φρανκ Κλόπας. ο οποίος στο παρελθόν έπαιξε ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, κατά την διάρκεια της παρουσίας της Εθνικής στις ΗΠΑ για φιλικά παιχνίδια πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κατέθεσε προτάσεις τόσο στον επιθετικό του ΠΑΟΚ, όσο και για στον Γιώργο Καραγκούνη.

Ο Κλόπας φαίνεται ότι συμπαθεί τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και τον έχει σε εκτίμηση, αφού τον ήθελε και στα τέλη του 2011, όταν τότε καθοδηγούσε τους Σικάγο Φάιαρ. Ποτέ, όμως, αυτό το "φλερτ" δεν μετουσιώθηκε σε συγκεκριμένη πρόταση. Αυτό, πάντως, που έχει σημασία την προκειμένη στιγμή, γιατί ο Σαλπιγγίδης μπορεί να το ξαναβρεί μπροστά του, είναι το διαρκές ενδιαφέρον του Κλόπας για την περίπτωσή του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK