Το "φάντασμα" του Σάντος

Κανείς τεχνικός μετά τον Πορτογάλο δεν στέριωσε στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Το "φάντασμα" του Σάντος
santos.jpg INTIME SPORTS

Ο Φερνάντο Σάντος άφησε το στίγμα του τα τελευταία χρόνια στον ΠΑΟΚ, αφού είναι ο μοναδικός προπονητής που καθοδήγησε τον "Δικέφαλο" πάνω από μία σεζόν. Ο Πορτογάλος νυν ομοσπονδιακός τεχνικός ανέλαβε τον "Δικέφαλο" στις αρχές τις περιόδου 2007-08 αντικαθιστώντας τον Γιώργο Παράσχο και παρέμεινε στον "ασπρόμαυρο" πάγκο έως το τέλος της σεζόν 2009-10, δηλαδή, τρεις γεμάτες χρονιές.

Από εκεί και πέρα άρχισε η... αστάθεια στην θέση του προπονητή του ΠΑΟΚ. Ακολούθησε η συμφωνία με τον Μπερέτα ο οποίος απολύθηκε πριν ακόμη προλάβει να κοουτσάρει τον "Δικέφαλο" σε επίσημο ματς και ήρθε ο Παύλος Δερμιτζάκης. Ο Ελληνας τεχνικός, πάντως, δεν έβγαλε την χρονιά, αφού μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στις 16 Οκτωβρίου.

Διάδοχός του ήταν ο Μάκης Χάβος, ο οποίος παρέμεινε έως το φινάλε της περιόδου 2010-11. Το καλοκαίρι του 2011 η αναζήτηση έφερε στο τιμόνι του ΠΑΟΚ τον, Λάσλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος τεχνικός, παρόλο που είχε υπογράφει διετές συμβόλαιο, απομακρύνθηκε το καλοκαίρι του 2012 για να αναλάβει ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος, επίσης, δεν κατάφερε να παραμείνει παραπάνω από μία χρονιά. Πλέον, ο ΠΑΟΚ ψάχνει έναν τεχνικό που θα μπορέσει να κουμαντάρει το "καράβι" που λέγεται ΠΑΟΚ με επιτυχία αντέχοντας, παράλληλα, στην πίεση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK