Το καλύτερο πρώτο ημίχρονο 21 αγώνων

Με το υπέρ του 3-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό στο πρώτο 45λεπτο, ο ΠΑΟΚ είχε το πιο παραγωγικό του πρώτο ημίχρονο αναφορικά με τα τελευταία του 21 ματς πρωταθλήματος στην Τούμπα.

Το καλύτερο πρώτο ημίχρονο 21 αγώνων
ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ μπήκε φορτσάτος στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, έδειξε με το... καλημέρα πως ήθελε να ελέγξει στον ρυθμό του αγώνα και ουσιαστικά "κλείδωσε" την νίκη από το πρώτο ημίχρονο με το υπέρ του 3-0.

Ο "Δικέφαλος" ήταν πολύ καλός στα πρώτα 45 λεπτά του κυριακάτικου παιχνιδιού και μάλιστα, σε σχέση με τα εντός έδρας ματς πρωταθλήματος, είχε το πιο παραγωγικό πρώτο ημίχρονο εδώ και 13 μήνες.

Τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πετύχει περισσότερα γκολ (στα πρώτα 45') σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν κόντρα στον ΟΦΗ. Τότε (28/09/14), ο "Δικέφαλος" κέρδιζε με 4-0 στο ημίχρονο.

Από τότε μεσολάβησαν 21 εντός έδρας ματς για τον ΠΑΟΚ, όσον αφορά στη Super League (μαζί με τα πλέι οφ της περσινής σεζόν), συμπεριλαμβανομένου και αυτού της Κυριακής.

Ο "Δικέφαλος" σε αυτό το διάστημα ποτέ δεν πέτυχε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Η καλύτερη του επίδοση ήταν μέχρι δύο τέρματα στο πρώτο μέρος των αγώνων του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 3-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK