Το ξέσπασμα των παικτών του ΠΑΟΚ

Δείτε τα χαρακτηριστικά VIDEOS μετά τη λήξη του αγώνα του ΠΑΟΚ, με τους ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου" να περιμένουν το αποτέλεσμα από το ματς του Ατρομήτου και στη συνέχεια να πανηγυρίζουν σαν μικρά παιδιά.

Το ξέσπασμα των παικτών του ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ γνώριζαν ότι δεν είναι μόνο στο χέρι τους η υπόθεση πρωτιά και γι'΄αυτό το λόγο μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ έδειχναν αμήχανοι περιμένοντας το τελευταίο σφύριγμα του Κάκου στο Περιστέρι για να πανηγυρίσουν την πρώτη θέση.

Μόλις έμαθαν από το τηλέφωνο ότι τελείωσε 0-0 το ματς του Ατρομήτου, οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν σαν μικρά παιδιά. Οι περισσότεροι από τη χαρά τους δεν ήξεραν τι έκαναν, ξεσπώντας σε... τρελούς πανηγυρισμούς. Πολλοί έπεσαν κάτω δείχνοντας ανακουφισμένοι, ο Κουμάλο έτρεξε και αγκάλιασε τον Γεωργιάδη, ενώ ο Λίνο ήταν ο πρώτος και στη συνέχεια τον ακολούθησαν κι άλλοι που έσπευσε να πανηγυρίσει με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που ήταν στο πέταλο. Η χαρά του Κουμάλο, τον έκανε να σκαρφαλώσει πάνω στα κάγκελα, δείχνοντας τη χαρά που τους έδωσε αυτή η πρωτιά.

Δείτε τα χαρακτηριστικά VIDEOS:

Τα γκολ του αγώνα:

News 24/7

24MEDIA NETWORK