Το νέο λογότυπο του ΠΑΟΚ

Παρουσιάστηκε από τους σχεδιαστές του, το νέο εικαστικά βελτιωμένο λογότυπο του ΠΑΟΚ.

Το νέο λογότυπο του ΠΑΟΚ

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση για το νέο λογότυπο του ΠΑΟΚ. Αφού αρχικά έγινε μια μίνι ιστορική αναδρομή από τον καλλιτέχνη, Διογένη Δασκάλου, οι εκπρόσωποι της Beetroot Design Group κκ. Γιάννης Χαραλαμπόπουλος και Αλέξης Νίκου μίλησαν για τις αλλαγές που έγιναν.

 

Από τους υπεύθυνους της εταιρίας, εξηγήθηκε ότι δεν ήθελαν να αλλοιωθεί το σήμα, απλά να τονιστεί. Χρησιμοποιήθηκε το χρυσό περίγραμμα για να τον τονιστεί η σχέση με το Βυζάντιο και η επιδίωξη για τα αριστεία. "Αυτή η εξέλιξη είναι μια φυσική συνέχεια του υπάρχοντος λογοτύπου, μια συνέχεια η οποία συμβαδίζει με αυτήν της ίδιας της ομάδας που εισέρχεται σε μια νέα εποχή. Η κεντρική ιδέα έχει να κάνει με το δέσιμο του ιστορικού παρελθόντος του συλλόγου με το μέλλον.

Το πάθος και η παράδοση είναι τα δύο βασικά συστατικά του ΠΑΟΚ και τα συγκεκριμένα στοιχεία που διακρίνουν τον σύλλογο τις εννέα δεκαετίες ιστορίας αποτέλεσαν και τη βάση για τον σχεδιασμό του λογοτύπου.

Θέλαμε ένα λογότυπό χρηστικό στα νέα μέσα και με προσαρμογή στη νέα τεχνολογία. Για παράδειγμα δεν υπάρχει μοντέρνο λογότυπο να περιέχει δύο φορές το όνομα. Μέχρι τώρα βλέπαμε διάφορα λογότυπα να χρησιμοποιούνται, θέλαμε να καθιερώσουμε ένα".

Ο ένας εκ των υπευθύνων της εταιρίας Νίκου Αλέξανδρος, ανέλυσε και ορισμένα "τεχνικά" χαρακτηριστικά. "Θέλαμε να τονίσουμε τις γραμμές του "Δικεφάλου", να δώσουμε όγκο στο λογότυπο και να δώσουμε και ένα ρετρό χαρακτήρα στο σήμα".

Σε ερώτηση γιατί δεν επιλέχτηκε βυζαντινή γραφή, οι υπεύθυνοι σημείωσαν: "Μπορεί η χρυσαφί γραμμή να τονίζει την βυζαντινή προσέλευση της ομάδας, όμως είναι σήμα του ΠΑΟΚ, δεν είναι σήμα του Βυζαντίου".

Παυλόπουλος ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ

'Θράσος να λέτε ότι αυτό είναι το χειρότερο μνημόνιο', είπε ο Τσίπρας

Πρόταση του πρωθυπουργού για κοινό ανακοινωθέν. "Εάν δεν υπογράψετε είναι σα να θέλετε μειώσεις στις συντάξεις" είπε στους πολιτικούς αρχηγούς. Οι προτάσεις που είχε κάνει νωρίτερα για διακομματικές επιτροπές για Ασφαλιστικό και Συνταγματική Αναθεώρηση, δεν έγιναν δεκτές από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Προϋπόθεση την αλλαγή εκλογικού νόμου έθεσε το Ποτάμι. Έτοιμη για συγκυβέρνηση η Ένωση Κεντρώων. ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Entertainment ΒΙΝΤΕΟ

Οι Απαράδεκτοι συναντήθηκαν ξανά και ήταν υπέροχοι

Δήμητρα Παπαδοπούλου, Σπύρος Παπαδόπουλος και Γιάννης Μπέζος, βρέθηκαν στο στούντιο του Mega για να μιλήσουν για τους θρυλικούς "Απαράδεκτους", 26 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο. Τι είπαν για τον Βλάσση Μπονάτσο, τα γυρίσματα και την χημεία τους που εκτόξευσε τη σειρά (Vids)

comments powered by Disqus

Επιλογές

Πρώτη Σελίδα