Το νέο λογότυπο του ΠΑΟΚ

Παρουσιάστηκε από τους σχεδιαστές του, το νέο εικαστικά βελτιωμένο λογότυπο του ΠΑΟΚ.

Το νέο λογότυπο του ΠΑΟΚ

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση για το νέο λογότυπο του ΠΑΟΚ. Αφού αρχικά έγινε μια μίνι ιστορική αναδρομή από τον καλλιτέχνη, Διογένη Δασκάλου, οι εκπρόσωποι της Beetroot Design Group κκ. Γιάννης Χαραλαμπόπουλος και Αλέξης Νίκου μίλησαν για τις αλλαγές που έγιναν.

 

Από τους υπεύθυνους της εταιρίας, εξηγήθηκε ότι δεν ήθελαν να αλλοιωθεί το σήμα, απλά να τονιστεί. Χρησιμοποιήθηκε το χρυσό περίγραμμα για να τον τονιστεί η σχέση με το Βυζάντιο και η επιδίωξη για τα αριστεία. "Αυτή η εξέλιξη είναι μια φυσική συνέχεια του υπάρχοντος λογοτύπου, μια συνέχεια η οποία συμβαδίζει με αυτήν της ίδιας της ομάδας που εισέρχεται σε μια νέα εποχή. Η κεντρική ιδέα έχει να κάνει με το δέσιμο του ιστορικού παρελθόντος του συλλόγου με το μέλλον.

Το πάθος και η παράδοση είναι τα δύο βασικά συστατικά του ΠΑΟΚ και τα συγκεκριμένα στοιχεία που διακρίνουν τον σύλλογο τις εννέα δεκαετίες ιστορίας αποτέλεσαν και τη βάση για τον σχεδιασμό του λογοτύπου.

Θέλαμε ένα λογότυπό χρηστικό στα νέα μέσα και με προσαρμογή στη νέα τεχνολογία. Για παράδειγμα δεν υπάρχει μοντέρνο λογότυπο να περιέχει δύο φορές το όνομα. Μέχρι τώρα βλέπαμε διάφορα λογότυπα να χρησιμοποιούνται, θέλαμε να καθιερώσουμε ένα".

Ο ένας εκ των υπευθύνων της εταιρίας Νίκου Αλέξανδρος, ανέλυσε και ορισμένα "τεχνικά" χαρακτηριστικά. "Θέλαμε να τονίσουμε τις γραμμές του "Δικεφάλου", να δώσουμε όγκο στο λογότυπο και να δώσουμε και ένα ρετρό χαρακτήρα στο σήμα".

Σε ερώτηση γιατί δεν επιλέχτηκε βυζαντινή γραφή, οι υπεύθυνοι σημείωσαν: "Μπορεί η χρυσαφί γραμμή να τονίζει την βυζαντινή προσέλευση της ομάδας, όμως είναι σήμα του ΠΑΟΚ, δεν είναι σήμα του Βυζαντίου".

Αυτοκίνητο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δεν ξεχνώ! Τα αυτοκίνητα των '90s που θα θυμόμαστε πάντα

Κάποια από τα μοντέλα των ΄90s κυκλοφορούν ακόμα δίπλα μας, κάμποσα έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης και κάποια άλλα, σαν τα 20 που ακολουθούν θα τα θυμόμαστε πάντα. Για τους δικούς του λόγους το καθένα.

χρυσή αυγή ΗΧΗΤΙΚΟ

Δύο Χρυσαυγίτες έντρομοι συνομιλούν μετά το φόνο Παύλου Φύσσα

Νέο ντοκουμέντο έρχεται στο φως της δημοσιότητας, που φέρεται να είναι ανάμεσα στον κατηγορούμενο Ν. Αποστόλου και μία φίλη του. Παραδέχονται τον μισθό του Γ. Ρουπακιά (600 ευρώ) από το κόμμα, σχεδιάζουν τον τρόπο που θα κρύψουν ντοκουμέντα, ενώ ακούγεται να λένε ότι "φοβούνται τη φυλακή". ΗΧΗΤΙΚΟ

Συνεντεύξεις SHAUN ATTWOOD

Ο "Εσκομπάρ" των rave parties. Μια ιστορία που δεν θα πιστέψεις ότι είναι αληθινή (Pics)

Είναι ο άνθρωπος που πήγε τη rave "κουλτούρα" των ecstasy στις ΗΠΑ. Ο "Άγγλος" βαρώνος των ναρκωτικών ξεδιπλώνει στο NEWS 247 μια ζωή που ξεπερνάει κάθε σενάριο ταινίας. Χάπια, στρίπερ, μαφία, φυλακή, 90s, rave και κάθαρση (Pics+Vids)

comments powered by Disqus

Επιλογές

Πρώτη Σελίδα