Το θηρίο του ΠΑΟΚ

Οι πρώτες εντυπώσεις που έχει αφήσει ο Μπονγκανί Κουμάλο στην τεχνική ηγεσία του "Δικεφάλου". Γιατί ξεχωρίζει...

Το θηρίο του ΠΑΟΚ

Θετικά στοιχεία έχει δείξει έως τώρα ο Μπονγκανί Κουμάλο. Ο Νοτιοαφρικανός στόπερ φαίνεται πως δεν είναι τυχαίος ποδοσφαιριστής, κάτι που πολλοί μπορεί να το "μυρίστηκαν" από την καλή παρουσία του στο Μουντιάλ 2010 και το γεγονός πως έπαιξε σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα, όπως είναι το αγγλικό, αλλά τώρα έρχονται και τα πρώτα δείγματα γραφής.

Ο Κουμάλο ξεχωρίζει σαν την... μύγα μέσα στο γάλα, κυρίως, λόγω των φυσικών του προσόντων και της αλτικότητάς τους. Οπως φαίνεται, ο ΠΑΟΚ απέκτησε ένα μεγάλο "όπλο" για τις εναέριες μονομαχίες, κάτι που ο πρώην κεντρικός αμυντικός της Τότεναμ έδειξε στο φιλικό με την Οτελούλ όπου "καθάρισε" όλες τις ψηλές μπαλιές με σχετική ευκολία.

Βέβαια, στα χαμηλά έκανε αρκετά "τσαφ", αλλά όπως λέγεται αυτό ως ένα σημείο είναι φυσιολογικό. Αν προσαρμοστεί και περάσουν οι ημέρες θα παρουσιαστεί βελτιωμένος και σε αυτό το κομμάτι.

Ο Κουμάλο δείχνει, πάντως, μαχητής και πολύ δυνατός και την στιγμή που σηκώνεται για κεφαλιά είναι προτιμότερο να μην βρεθείς στο διάβα του...

News 24/7

24MEDIA NETWORK