Το χειρότερο σερί μετά την σεζόν 2007-08

Ο ΠΑΟΚ έχει επτά συνεχόμενους εκτός έδρας αγώνες στο πρωτάθλημα δίχως νίκη και αυτό είναι το χειρότερο ρεκόρ για τον "Δικέφαλο" μετά την σεζόν 2007-08. Διαβάστε λεπτομέρειες...

Το χειρότερο σερί μετά την σεζόν 2007-08
INTIME SPORTS

Η "αρρώστια" του ΠΑΟΚ στα εκτός έδρας ματς του πρωταθλήματος μέσα στο 2014 δεν λέει να "φύγει". O αγώνας με τον Απόλλωνα Σμύρνης αποτέλεσε έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα των άσχημων αποτελεσμάτων που έχει ο "Δικέφαλος" μακριά από την Τούμπα. Συγκεκριμένα οι "ασπρόμαυροι" έχουν επτά σερί εκτός έδρας παιχνίδια δίχως νίκη και αυτά είναι απέναντι σε Πανιώνιο (ήττα με 2-0), Πλατανιά (ήττα με 2-1), Παναθηναικό (ήττα με 2-1), Αστέρα Τρίπολης (ήττα με 2-1), Εργοτέλη (ισοπαλία με 2-2), Αρη (ισοπαλία με 1-1) και Απόλλωνα Σμύρνης (ισοπαλία με 3-3).

Ασφαλώς και οι επιδόσεις του ΠΑΟΚ σε αγώνες που δεν έχουν γίνει στο "σπίτι" του μέσα στο νέο έτος είναι κάκιστες και αυτός είναι ο λόγος που ο "Δικέφαλος" έχει μόλις έναν πόντο διαφορά από την τρίτη θέση (στην οποία ισοβαθμούν Ατρόμητος και Παναθηναικός). Μάλιστα με αυτό το σερί επτά αγώνων δίχως την κατάκτηση ενός τριπόντου, ο ΠΑΟΚ έχει κάνει αρνητικό ρεκόρ (σ.σ. για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος) για τις τελευταίες έξι σεζόν όσον αφορά τα συνεχόμενα μη νικηφόρα αποτελέσματα μακριά από την Τούμπα.

Τελευταία φορά που ο "Δικέφαλος" είχε χειρότερο σερί ήταν την σεζόν 2007-08, όταν προερχόταν από 9 συνεχόμενα εκτός έδρας ματς χωρίς νίκη μέχρι να πάρει το "διπλό" σε αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (0-2 ο ΠΑΟΚ). Από τότε, το πιο άσχημο σερί αγώνων μακριά από την Τούμπα δίχως νίκη είναι το φετινό (επτά συνεχόμενοι αγώνες δηλαδή).

News 24/7

24MEDIA NETWORK