Το χέρι στην τσέπη ο ΠΑΟΚ

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε το πρόστιμο που θα πληρώσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για όσα γράφτηκαν στην έκθεση της Αστυνομίας μετά τον αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα 1926.

Το χέρι στην τσέπη ο ΠΑΟΚ

Εξι χιλιάδες ευρώ καλείται να πληρώσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για όσα γράφτηκαν στην έκθεση της Αστυνομίας (για τραυματισμό σεκιουριτά από κροτίδα) μετά τον αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Θυμίζουμε, ότι οι νομικοί του Δικεφάλου είχαν προσέλθει στην απολογία με έγγραφη βεβαίωση της ΠΑΕ Απόλλων 1926 που βεβαίωνε πως δεν υπέπεσε τίποτα κακό στην αντίληψή της, καθώς και μία γραπτή δήλωση του ίδιου του σεκιουριτά που σημείωνε μεταξύ άλλων: "Δεν χτυπήθηκα από την κροτίδα".

"Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της επιβάλλει χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ για την πρώτη και δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ για τη δεύτερη των αναφερόμενων στο σκεπτικό πειθαρχικών παραβάσεων και συνολική χρηματική ποινή έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας Απόλλων Καλαμαριάς-ΠΑΟΚ στις 25/9)", αναφέρεται συγκεκριμένα στην απόφαση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ.

Αλλη μία διάκριση για τον Ρατς

Οι προσωπικές διακρίσεις του Ραζβάν Ρατς τελευταία δεν έχουν τελειωμό. Λίγες μέρες, λοιπόν, μετά την ανάδειξή του σε MVP Σεπτεμβρίου και την συμπλήρωση 100 συμμετοχών με την Εθνική Ρουμανίας, ήρθε και η επικράτησή του στον διαγωνισμό για το best goal Σεπτεμβρίου, που διοργανώθηκε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το γκολ φάουλ του Ρουμάνου μπακ στον αγώνα με τον ΟΦΗ συγκέντρωσς το 34% των προτιμήσεων, ενώ δεύτερο αναδείχθηκε με ελάχιστη διαφορά (συγκέντρωσε 32%) το γκολ του Αθανασιάδη από το ίδιο ματς, όταν ο Κλάους εκμεταλλεύτηκε συνεχόμενα δοκάρια και αποκρούσεις -μεταξύ των οποίων και σε σουτ του Ρατς- πριν σκοράρει. Τρίτος με 16% αναδείχθηκε ο Φάνης Τζανδάρης και το γκολ του εναντίον της Ντιναμό Μινσκ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK