Τούντορ-Άρνεσεν σε παίκτες ΠΑΟΚ: "Ξεχάστε το παρελθόν"

"Ξεχάστε το παρελθόν, να κάνουμε νέα αρχή", ήταν τα πρώτα λόγια του Φρανκ Άρνεσεν και του Ιγκόρ Τούντορ στην πρώτη επαφή τους με τους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Τούντορ-Άρνεσεν σε παίκτες ΠΑΟΚ: "Ξεχάστε το παρελθόν"
INTIME SPORTS

Ξεκίνησαν σήμερα οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν, με τον Ιγκόρ Τούντορ και τον Φρανκ Άρνεσεν να γνωρίζονται με τους ποδοσφαιριστές και να τους τονίζουν πως πρέπει να ξεχάσουν το παρελθόν, στην πρώτη ομιλία τους στα αποδυτήρια.

Πριν την προπόνηση ο Άρνεσεν παρουσίασε το προπονητικό τιμ με ένα μικρό καλωσόρισμα στα αποδυτήρια:

"Θέλω να σας καλωσορίσω και ελπίζω οι διακοπές αν και λίγες να σας βοήθησαν να ξεκουραστείτε. Θέλω να ξεχάσετε τη χρονιά που προηγήθηκε και να κάνουμε μια νέα αρχή, η οποία ελπίζω ότι θα είναι επιτυχημένη. Νέος προπονητής σας είναι ο Ιγκόρ Τούντορ, τον οποίο καλωσορίζω και σας εύχομαι όλους καλή επιτυχία και καλή χρονιά".

Στη συνέχεια καλωσόρισε τους παίκτες ο Ίγκορ Τούντορ:

"Καλωσήρθατε και ελπίζω να προλάβατε να ξεκουραστείτε. Χαίρομαι που είμαι εδώ, μαζί με το τιμ μου, και θέλω να βάλετε μια γραμμή στο παρελθόν και να δουλέψουμε καλά μαζί για επιτυχίες. Ξέρω την ποιότητα που έχετε, όλοι σας ξέρετε ποδόσφαιρο και δική μας δουλειά είναι να μεταφέρουμε τις ιδέες μας και την φιλοσοφία μας για το πως θα πετύχουμε μεγάλες νίκες ως ομάδα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK