Τούντορ: "Καμία κόντρα με τον Μπερμπάτοφ"

Μετά τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και ο Ιγκόρ Τούντορ διέψευσε τα σενάρια που τον ήθελαν να βρίσκεται σε κόντρα με τον Βούλγαρο.

Τούντορ: "Καμία κόντρα με τον Μπερμπάτοφ"

Σενάριο που κυκλοφόρησε στον βουλγαρικό Τύπο τις προηγούμενες ημέρες, υποστήριζε πως υπάρχει κόντρα ανάμεσα στον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και τον Ιγκόρ Τούντορ.

Ο Βούλγαρος είχε διαψεύσει οποιαδήποτε διαμάχη με τον προπονητή του, εκφράζοντας παράλληλα και την ενόχλησή του από το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Επί του θέματος τοποθετήθηκε την Πέμπτη (8/10) και ο προπονητής του "Δικεφάλου", Ιγκόρ Τούντορ, ένα σύντομο σχόλιο του οποίου δημοσιεύεται σε δύο ιστοσελίδες της Βουλγαρίας. "Με εκπλήσσει το γεγονός ότι μπορείτε να γράφετε τέτοια πράγματα. Δεν έχω καμία κόντρα με τον Μπερμπάτοφ" δήλωσε κατηγορηματικά ο Κροάτης τεχνικός.

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ