Τούντορ: "Καμία κόντρα με τον Μπερμπάτοφ"

Μετά τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και ο Ιγκόρ Τούντορ διέψευσε τα σενάρια που τον ήθελαν να βρίσκεται σε κόντρα με τον Βούλγαρο.

Σενάριο που κυκλοφόρησε στον βουλγαρικό Τύπο τις προηγούμενες ημέρες, υποστήριζε πως υπάρχει κόντρα ανάμεσα στον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και τον Ιγκόρ Τούντορ.

Ο Βούλγαρος είχε διαψεύσει οποιαδήποτε διαμάχη με τον προπονητή του, εκφράζοντας παράλληλα και την ενόχλησή του από το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Επί του θέματος τοποθετήθηκε την Πέμπτη (8/10) και ο προπονητής του "Δικεφάλου", Ιγκόρ Τούντορ, ένα σύντομο σχόλιο του οποίου δημοσιεύεται σε δύο ιστοσελίδες της Βουλγαρίας. "Με εκπλήσσει το γεγονός ότι μπορείτε να γράφετε τέτοια πράγματα. Δεν έχω καμία κόντρα με τον Μπερμπάτοφ" δήλωσε κατηγορηματικά ο Κροάτης τεχνικός.

Πολιτική ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Η χώρα καζινοποιείται και η κυβέρνηση σιωπά

Πυρ ομαδόν στη Βουλή για την παράδοση άνευ όρων της κυβέρνησης σχετικά με το ζήτημα των VLT'S. Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα που θέτει η αντιπολίτευση. Για "καζινοποίηση" της χώρας κάνουν λόγο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

 

Πρώτη Σελίδα