Τούντορ: "Ζήτησα έναν καλό τερματοφύλακα"

Απολαυστικός ήταν στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στη Βέροια ο Ιγκόρ Τούντορ. Ο τεχνικός του δικεφάλου μίλησε για το πρόβλημα της ομάδας του κάτω από τα δοκάρια, τη μεταγραφική ενίσχυση, αλλά έκανε και σχόλιο για τον βοηθό διαιτητή!

Τούντορ: "Ζήτησα έναν καλό τερματοφύλακα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιγκόρ Τούντορ:

"Ολοι θα πάρουν τις ευκαιρίες τους. κάποιοι θα τις εκμεταλλευτούν κάποιοι όχι. Ετσι και σήμερα από κάποιους έμεινα ευχαριστημένος, από κάποιους όχι και τόσο. Εγώ θα τους δώσω όλους την ευκαιρία να δείξουν τι αξίζουν".

Για τον τραυματισμό του Γλύκου και το αν ζήτησε τερματοφύλακα: "Αμέσως μόλις πληροφορήθηκα τον νέο τραυματισμό του Γλύκου, πήρα τηλέφωνο τον κ. Αρνεσεν και του είπα να πάρουμε το συντομότερο δυνατό τερματοφύλακα. Ελπίζω τις επόμενες ημέρες θα είμαστε σε θέση να έχουμε μαζί μας έναν νέο τερματοφύλακα. Ζήτησα έναν καλό τερματοφύλακα".

Για το νέο ρόλο του Μπερμπάτοφ και την χρησιμοποίηση του Κοροβέση ως αριστερό μπακ: "Ο Κοροβέσης ήταν θετική έκπληξη για μένα. Δεν μπορώ να πω και το ίδιο για το δεξί άκρο της άμυνας. Ο Μπερμπάτοφ είχε άλλη ψυχολογία. Μας βοήθησε. Βέβαια, με την παρουσία του στην ενδεκάδα παίζει περισσότερο ως δεύτερος φορ. Βέβαια, στο παιχνίδι με την ΑΕΚ θα είναι διαφορετικό, γιατί θα πρέπει να αμυνόμαστε με περισσότερους παίκτες".

Για την καλήπαρουσία του Μυστακίδη από την ώρα που μπήκε στο παιχνίδι: "Συμφωνώ με όσα είπατε. Του αξίζει όσα κατάφερε και την Τετάρτη θα είναι στην ενδεκάδα με τη Ξάνθη. Καμιά φορά ο κάθε παίκτης συμπεριφέρεται διαφορετικά αν έρχεται από τον πάγκο. Ολες οι ομάδες έχουν παίκτες που έρχονται από τον πάγκο και τους αλλάζει την εικόνα".

Είπε ακόμα για ό,τι αφορά την ενδεκάδα που θέλει να χρησιμοποιεί: "Το ιδανικό είναι να παίζουν οι ίδιοι συνέχεια. Αυτό δεν είναι εφικτό. Υπάρχουν τραυματισμοί, τιμωρίες. Θα ήθελα να δώσω λίγο παραπάνω χρόνο ξεκούρασης στον Μακ".

Σε ερώτηση για τον βοηθό Γεωργαράκο που ήταν μπροστά του και αν θα τον ξανά ήθελε σε παιχνίδι του ΠΑΟΚ, είπε: "Για εκείνον δεν ήταν εύκολο να είναι μπροστά μου (γέλια). Είχε πολύ πίεση και έκανε λάθη"

Για την κούραση από τα συνεχή παιχνίδια: "Γνωρίζω πως κάποιοι παίκτες θέλουν ξεκούραση. Ξέρω ποιοι είναι αυτοί και κάπως έτσι θα κάνουμε τη σωστή διαχείριση ενόψει και της συνέχειας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΑΟΚ - Βέροια 2-1

Ενοχλήσεις για Μαλεζά και Μακ

News 24/7

24MEDIA NETWORK