Τσιστιακόφ σε Δώνη: "Θα σε σκοτώσουν"

Σε μια σειρά γραπτών μηνυμάτων που είχε λάβει από τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ βασίστηκε κατά κύριο λόγο η υπερασπιστική γραμμή του Γιώργου Δώνη στην εκδίκαση της προσφυγής κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Τσιστιακόφ σε Δώνη: "Θα σε σκοτώσουν"

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Goal", η δικηγόρος Λίνα Σουλούκου εμφάνισε στην Επιτροπή της ΕΠΟ ένα απειλητικό - προειδοποιητικό SMS του άμεσου συνεργάτη του Ιβάν Σαββίδη προς τον πρώην προπονητή του "Δικεφάλου" στην προσπάθεια που έκανε για να τον πείσει να υπαναχωρήσει.

" Γεια. Συγγνώμη αν κάνω κάτι λάθος, αλλά θέλω να σκεφτείς ότι αυτοί θα σε σκοτώσουν (?They will kill you?)! Φαντάσου να δώσεις μάχη για τα λεφτά σου πώς θα αντιδράσουν τότε οι οπαδοί και τα media...", ανέφερε στο τηλεφωνικό μήνυμά του ο Τσιστιακόφ, προτού λάβει την απάντηση του Δώνη πως " έχουμε κάνει μια συμφωνία με τον ιδιοκτήτη, έχουμε οικογένειες, αλλά εσύ δεν μας σέβεσαι, μας έχεις πετάξει στα σκουπίδια! Θέλεις να παραιτηθώ για να μην πάρουμε τα λεφτά μας εγώ και οι συνεργάτες μου".

Στη συνομιλία των δύο υπήρχε και συνέχεια, με το στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να γράφει " Γιώργο, πρέπει να καταλάβεις πως δεν είμαι εγώ αυτός που πληρώνει τα λεφτά. Σκέψου τις καταστάσεις και πόσο επικίνδυνο το κάνεις..." και τον Γιώργο Δώνη να απαντά " Είσαι εσύ επαγγελματίας που μου λες να φύγουμε χωρίς λεφτά; Μίλα με τον ιδιοκτήτη και τελείωσε το θέμα!".

Όπως τονίζεται στο εν λόγω δημοσίευμα, μετά την εμφάνιση του επίμαχου SMS, αναμένεται η επέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, καθώς τα γραπτά μηνύματα αποτελούν αποδεικτικά στοιχεία (αντίθετα με τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες).

News 24/7

24MEDIA NETWORK