Βάζει 14 εκ. ευρώ στην αύξηση o Ιβάν Σαββίδης

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει ήδη αποφασίσει για τα χρήματα που θα διαθέσει στη νέα Α.Μ.Κ. και τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την πληρωμή των χρεών του ΠΑΟΚ

Βάζει 14 εκ. ευρώ στην αύξηση o Ιβάν Σαββίδης
savvidis.jpg INTIME

Ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί με αγωνία και ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις επαφές της κυβέρνησης με την τρόικα και αναμένει την τελική συμφωνία για το θέμα των ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Στις προθέσεις της κυβέρνησης είναι να υπάρχει σχεδόν ολική διαγραφή προστίμων και προσαυξήσεων για όσους (φυσικά πρόσωπα ή εταιρίες) πληρώσουν εφάπαξ ή με λίγες δόσεις τα χρέη τους προς το δημόσιο και αυτό είναι που επιθυμεί και ο Ιβάν Σαββίδης. Ήδη έχει διαρρεύσει το σενάριο για 90% έκπτωση προστίμων σε περίπτωση καταβολής οφειλών σε 12 δόσεις.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σήμερα στην εφημερίδα "Σπορ του Βορρά", περιμένοντας τις οριστικές εξελίξεις στο θέμα των χρεών, ο Ιβάν Σαββίδης έχει αποφασίσει να βάλει 14 εκ. ευρώ στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που θα επικυρωθεί στη Γ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 20 Οκτώβρη.

Από αυτά τα 13 εκ. ευρώ υπολογίζει να τα χρησιμοποιήσει για την αποπληρωμή του χρέους του "Δικεφάλου" προς το δημόσιο για να απαλλαγεί οριστικά από το μεγαλύτερο βραχνά του ο ιστορικός σύλλογος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK