Βίτορ: "Μακάρι να βάλω γκολ στον Ολυμπιακό"

Διαβάστε τη συνέντευξη του Μιγκέλ Βίτορ, στην οποία μιλά για το ντέρμπι με τους "ερυθρόλευκους", αλλά και τα πολύ κρίσιμα παιχνίδια που περιμένουν τον ΠΑΟΚ μέχρι την διακοπή των Χριστουγέννων.

Βίτορ: "Μακάρι να βάλω γκολ στον Ολυμπιακό"

Στους στόχους του ΠΑΟΚ μέχρι την διακοπή των εορτών αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο Μιγκέλ Βίτορ. Ο Πορτογάλος αναφέρθηκε στα πολύ κρίσιμα παιχνίδια πρωταθλήματος με Πανθρακικό και Ολυμπιακό, αλλά και σε αυτό με την Γκινγκάμπ στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ θα κυνηγήσει την πρόκριση στους "32" του Europa League.

Αναλυτικά όσα είπε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ:

Για την κρισιμότητα των αγώνων με Πανθρακικό και Ολυμπιακό:

"Είναι πολύ σημαντικά παιχνίδια και τα δυο και ειδικά αυτό με τον Ολυμπιακό που είναι δεύτερος στην βαθμολογία και μας ακολουθεί. Πρόκειται για δυο πολύ σημαντικά παιχνίδια. Αλλά όλοι αυτοί οι συνεχόμενοι αγώνες για εμάς το επόμενο διάστημα είναι σημαντικοί. Αν καταφέρουμε να κάνουμε Χριστούγεννα στην κορυφή τότε θα μπορούμε να κάνουμε σκέψεις σε ότι αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος".

Για το ότι δεν έχει πετύχει ακόμη γκολ, κάτι που συνέβαινε συχνά πέρσι:

"Πέρσι είχα καταφέρει να πετύχω καποια γκολ. Το προσπαθώ και φέτος αλλά φαίνεται ότι κάτι λείπει. Δεν ξέρω αν αυτό που λείπει είναι η τύχη ή χρειάζεται να κάνω μεγαλύτερη προσπάθεια. Εγώ θα προσπαθήσω να σκοράρω και μακάρι αυτό να συμβεί στο επόμενο παιχνίδι. Πιστεύω ότι όταν θα σκοράρω το πρώτο μετά όλα θα είναι πιο εύκολα.Μακάρι να βάλω γκολ στο ματς με τον Ολυμπιακό. Θα ήταν ένα καλό παιχνίδι για μένα να σκοράρω...".

Για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του:

"Στην προετοιμασία ήταν γνωστό ότι στην ομάδα είχαν γίνει πολλές αλλαγές. Πάντα με τόσες αλλαγές σε μια ομάδα δεν είναι εύκολο να δημιουργήσεις γρήγορα το σύνολο που θέλεις. Αποδεικνύεται στην πορεία ότι εμείς καταφέραμε αυτό να φανεί εύκολο. Αλλά θέλω να σημειώσω ότι ακόμη δεν έχουμε καταφέρει τίποτε. Είμαστε μια νεανική ομάδα, πρέπει συνεχώς να βελτιωνόμαστε και μέσα από την σκληρή δουλειά θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την πρωτιά αυτή και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ως το τέλος".

Για τις καιρικές συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξήχθη το παιχνίδι με τη Ντιναμό Μινσκ:

"Γνωρίζαμε ότι θα μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι ενώ υπήρχε και η ιδιαιτερότητα των καιρικών συνθηκών αφού και ο αγωνιστικός χώρος αλλά και το πολύ κρύο ήταν πρόβλημα και για εμάς και για τον αντίπαλο. Επίσης γνωρίζαμε ότι αυτή η ομάδα στην έδρα της είναι καλύτερη από ότι μακριά από την Λευκορωσία. Άλλωστε εδώ δεν κέρδισε και η Γκιγνκάμπ και ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Αλλά πιστεύω ότι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα είχαμε τον έλεγχο του και στο δεύτερο μέρος κυρίως κάναμε το παιχνίδι μας είχαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε και πιστεύω ότι αξίζαμε αυτή την νίκη".

Για τον "τελικό" με την Γκινγκάμπ:

"Το ιδανικό σενάριο για εμάς θα ήταν σε αυτό το τελευταίο παιχνίδι να μην χρειαζόμασταν κάποιο αποτέλεσμα και να είχαμε εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση. Πλέον πρέπει να κερδίσουμε και πιστεύω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση, παίζουμε άλλωστε και στην έδρα μας και πλέον όλα εξαρτώνται από εμάς. Η ομάδα για να πάρει την πρόκριση δεν εξαρτάται από άλλον και αυτό είναι θετικό. Η πρόκριση είναι στα δικά μας χέρια και πρέπει να κερδίσουμε για να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση".

Για τον τραυματισμό του Κατσικά κι αν χρειάζεται χρόνο για να μάθει το παιχνίδι του Τζαβέλλα που θα τον αντικαταστήσει:

"Δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα γιατί και την περασμένη σεζόν παίξαμε μαζί κάποια παιχνίδια με τον Τζαβέλλα και νομίζω ότι γνωριζόμαστε. Είναι καλός παίκτης με πολύ ποιότητα και νομίζω ότι θα έχουμε καλή χημεία στα παιχνίδια από την στιγμή που έχουμε συνεργαστεί και στο παρελθόν. Δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα πιστεύω...".

News 24/7

24MEDIA NETWORK