Βούκιτς: "Ανατριχιάζω στην Τούμπα"

Ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς, μιλώντας σε Μέσο Ενημέρωσης της πατρίδας του, αποκάλυψε την πρόθεση της διοίκησης να τον κρατήσει στον ΠΑΟΚ, ενώ παράλληλα δήλωσε χαρούμενος στην ομάδα, τονίζοντας πως ανατριχιάζει κάθε φορά που αγωνίζεται στην "Τούμπα".

Βούκιτς: "Ανατριχιάζω στην Τούμπα"

Ο Βούκιτς επανέλαβε για ακόμη μία φορά το δέσιμό του με τον ΠΑΟΚ και αποκάλυψε ότι πρόθεση των διοικούντων του "Δικέφαλου" είναι να τον κρατήσουν στην ομάδα, τονίζοντας πως ανατριχιάζει κάθε φορά που αγωνίζεται στην "Τούμπα".

"Ζητώ συγγνώμη για την ήττα με 2-0 από τον Πανιώνιο. Μετά, ήρθαν δύο νίκες, είμαστε πιο πίσω από την κορυφή, αλλά διατηρούμε διαφορά οκτώ βαθμών από τον τρίτο Ατρόμητο", είπε αρχικά ο Σέρβος άσος στην ιστοσελίδα "novosti.rs" και συνέχισε:

"Όταν κάποιος είναι ντυμένος στα ασπρόμαυρα είναι... εντελώς ασπρόμαυρος. Επικεντρώθηκα στον ΠΑΟΚ αλλά δεν ξέχασα την Παρτιζάν. Όταν αγαπάς κάτι, τότε το ακολουθείς για πάντα. Χαίρομαι για την Παρτιζάν".

Για τον αγώνα με την Βέροια σχολίασε: "Ναι, προηγηθήκαμε με 3-0, είχαμε περισσότερη ποιότητα. Ο ΠΑΟΚ είναι από τις ισχυρότερες ομάδες στην κατηγορία ισχυρότερη, ως εκ τούτου είχαμε ορισμένα πλεονεκτήματα απέναντι στην ομάδα του Ντόστανιτς και του Σέρβου διεθνή, του Οστοιτς. Ηταν απόλυτα δικαιολογημένο το αποτέλεσμα. Η Βέροια δεν ψάχνει βαθμούς κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά στα παιχνίδια με ισοδύναμες ομάδες. Αμφιβάλλω ότι η Βέροια μπορούσε να τα πάει καλύτερα".

Για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ δήλωσε: "Ήρθε ο Μάρτενς από την Αλκμάαρ, ένας παίκτης που παίζει στη θέση μου. Προς το παρόν είναι εκτός δράσης. Αποκτήθηκε και ο Ολλανδός Μαντούρο, πρώην παίκτης της Βαλένθια και της Σεβίλης. Δεν ξέρω αν θα γίνουν άλλες μεταγραφές, γνωρίζει μόνο ο πρόεδρος και οι στενοί συνεργάτες του".

Για την πορεία του "Δικεφάλου" στις τρεις διοργανώσεις που συμμετέχει: "Στο πρωτάθλημα είμαστε στη δεύτερη θέση, στο Κύπελλο βρισκόμαστε στα προημιτελικά και τον Φεβρουάριο περιμένουμε τα παιχνίδια εναντίον στην Μπενφίκα".

Για το μέλλον του στην Τούμπα: "Η διοίκηση θέλει να με κρατήσει, λέει ότι έχω ανταποκριθεί στις προσδοκίες που υπήρχαν και ότι προσαρμόστηκα στο ελληνικό περιβάλλον, μου δείχνουν σεβασμό. Στον ΠΑΟΚ... γοητεύομαι, γίνεται επαγγελματική δουλειά και εκτιμώ πολύ τους οπαδούς της ομάδας και ανατριχιάζω όποτε παίζω στην 'Τούμπα'".

News 24/7

24MEDIA NETWORK