Χάνει τον Χαρίση για ένα μήνα ο ΠΑΟΚ

Τις υπηρεσίες του Χάρη Χαρίση για τον επόμενο ένα μήνα θα στερηθεί ο Ιγκόρ Τούντορ, καθώς ο νεαρός μέσος επέστρεψε τραυματίας από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελπίδων.

Χάνει τον Χαρίση για ένα μήνα ο ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Μια ακόμη απώλεια μετρά ο Ιγκόρ Τούντορ, καθώς ο Χάρης Χαρίσης επέστρεψε τραυματίας από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελπίδων.

Ο νεαρός μέσος του ΠΑΟΚ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε πως υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στο δεξί οπίσθιο μηριαίο και η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται στις τέσσερις εβδομάδες.

Αμφίβολος για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό είναι και ο Μιγκέλ Βίτορ, ο οποίος αισθάνθηκε βαρύ τον αριστερό δικέφαλό του από την επιβάρυνση των προηγούμενων ημερών και η περίπτωσή του θα αξιολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

Κανονικά γυμνάστηκαν οι Γκολάσα και Κάτσε, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως είναι 100% έτοιμοι. Από την πλευρά τους οι Δημήτρης Κωνσταντινίδης και Έρικ Σάμπο ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι Τζιόλης, Μακ και Τζαβέλλας έμειναν στο γυμναστήριο για αποθεραπεία.

Οι Στέφανος Αθανασιάδης, Κίτσιου και Πέλκας προπονήθηκαν κανονικά. Αντίθετα, απουσίαζαν οι Όλσεν και Ροντρίγκες που επιστρέφουν την Πέμπτη (19/11).

News 24/7

24MEDIA NETWORK