Χωρίς Αθανασιάδη με Ηρακλή

Ο Ιγκόρ Τούντορ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Στέφανου Αθανασιάδη για τον αγώνα με τον Ηρακλή, καθώς ο Έλληνας άσος υπέστη θλάση α' βαθμού στον οπίσθιο μοιραίο. Διαβάστε ποιοι είναι οι "εκλεκτοί" του Κροάτη τεχνικού.

Χωρίς Αθανασιάδη με Ηρακλή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι που ήθελαν τον Στέφανο Αθανασιάδη να έχει υποστεί θλάση στο ματς εναντίον του Πανιωνίου. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ υποβλήθηκε σε μαγνητική και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο και αναμένεται να απουσιάσει για 15-18 μέρες.

Αντίθετα επέστρεψε στις προπονήσεις ο Γιάννης Μυστακίδης που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο πέλμα, ενώ Λέοβατς συμπλήρωσε μια εβδομάδα κανονικών προπονήσεων χωρίς να αισθανθεί επιβάρυνση. Με την ομάδα προπονήθηκε και ο Χάρης Χαρίσης , ο οποίος το πρωί υπεβλήθη σε επανεξέταση που έδειξε πως έχει σχεδόν ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά που τον ταλαιπωρούσε.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ίγκορ Τούντορ ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους:

Βελλίδη, Μελίσσα, Κίτσιου, Σκόνδρα, Τζαβέλλα, Λέοβατς, Χατζηισαΐα, Βίτορ, Μαλεζά, Τσίμιροτ, Τζιόλη, Κάτσε, Σάμπο, Χαρίση, Γκολάσα, Πέλκα, Μυστακίδη, Μπερμπάτοφ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK