Υπ’ ατμόν ο Μπόλονι

Όλα δείχνουν ότι ο Λάζλο Μπόλονι βρίσκεται υπ’ ατμόν. Ο ίδιος δήλωσε ότι θα ολοκληρώσει το διετές συμβόλαιό του, αλλά πάρα πολύ δύσκολα θα πείσει την διοίκηση της ΠΑΕ ότι του χρόνου ο ΠΑΟΚ θα πάει καλύτερα μ’ αυτόν στον πάγκο.

Υπ’ ατμόν ο Μπόλονι

Όλα δείχνουν ότι ο Λάζλο Μπόλονι βρίσκεται υπ’ ατμόν. Ο ίδιος δήλωσε ότι θα ολοκληρώσει το διετές συμβόλαιό του, αλλά πάρα πολύ δύσκολα θα πείσει την διοίκηση της ΠΑΕ ότι του χρόνου ο ΠΑΟΚ θα πάει καλύτερα μ’ αυτόν στον πάγκο.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι ευκολονόητο πως δεν είναι ευχαριστημένοι από την φετινή πορεία της ομάδας. Στον Ρουμάνο τεχνικό καταλογίζεται η παταγώδης αποτυχία εντός συνόρων και το ότι δεν «κέρδισε» τους παίκτες και τα αποδυτήρια, κάτι που θεωρείται καθοριστικό στοιχείο στην λήψη της απόφασης για την παραμονή του ή όχι και την νέα χρονιά. Η έλλειψη πειθαρχίας μέσα στην ομάδα είναι άλλος παράγοντας που χρεώνεται στα αρνητικά της θητείας του, όπως, επίσης και ο παρορμητικός χαρακτήρας του με τις τρεις αποβολές του από τον πάγκο, αλλά και οι δηλώσεις του τύπου «μένω… φεύγω» κατά την διάρκεια της σεζόν.

Το πιθανότερο είναι ότι θα λυθεί η συνεργασία των δυο πλευρών με ένα «βελούδινο διαζύγιο», εκτός και εάν αλλάξει κάτι δραματικά μέχρι την συνάντηση που θα γίνει το πρωί της Τετάρτης (22/5) και πείσει ο Μπόλονι τους διοικούντες την ΠΑΕ ότι με το νέο πλάνο του θα αλλάξουν άρδην τα πράγματα μέσα στην ομάδα κι αυτή θα πάει πολύ καλύτερα στην νέα σεζόν.

Το ότι ο Μπόλονι στην συνέντευξη Τύπου δήλωσε ότι θα μείνει είναι απόλυτα φυσιολογικό. Δεν θα απεμπολήσει μόνος του τα δικαιώματά του, που απορρέουν από το συμβόλαιό του. Αυτό προβλέπει ότι μπορεί ο ΠΑΟΚ να λύσει πρόωρα την συνεργασία του με τον Ρουμάνο τεχνικό, εάν του καταβάλει αποζημίωση 200.000 ευρώ, ενώ στην αντίθετη περίπτωση (εάν φύγει μόνος του ο Μπόλονι, δηλαδή, πριν από την διετία ), ο Ρουμάνος τεχνικός πρέπει να καταβάλει αποζημίωση 300.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ.

Τα 200.000 ευρώ της αποζημίωσής του δεν είναι απαγορευτικό ποσό. Εάν τα απαιτήσει, θα συμπτυχθούν με τα περίπου 170.000 ευρώ που του οφείλονται και θα βρεθεί η λύση ενός διακανονισμού. Όσο κι αν αυτό δεν λέγεται για ευνόητους λόγους, η διοίκηση Βρύζα είναι προνοητική, προετοιμασμένη και αναζητά την διάδοχη κατάσταση.

Τέλος, συνεδρίασε την Τρίτη και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο δ.σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με πρόεδρο τον Ζήση Βρύζα, αντιπρόεδρο τον Παντελή Κωνσταντινίδη και μέλη τους Σπύρο Μηλιωρίδη, Γιώργο Σαχπατζίδη, Στέφανο Σαράτση, Βασίλη Τριλυράκη και Άντον Κοντάρεφ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK