Παραμένουν τα αυστηρά κριτήρια αδειοδότησης

Παραμένουν ως έχουν τα (αυστηρά) κριτήρια αδειοδότησης. Ενταση με Σάββα Θεοδωρίδη στο συμβούλιο της Super League.

Παραμένουν τα αυστηρά κριτήρια αδειοδότησης

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να γινόταν συζήτηση ώστε να διαφοροποιηθούν τα κριτήρια αδειοδότησης των ΠΑΕ και να γίνουν πιο ελαστικά, ωστόσο η Super League αποφάσισε τελικά να προτείνει στην ΕΠΟ να παραμείνουν ως έχουν.

Μόνο τρεις ομάδες επέμεναν μέχρι τέλους στο συμβούλιο της Πέμπτης και ψήφισαν να υπάρξει αλλαγή. Αυτές είναι η ΑΕΚ, ο Άρης και ο ΟΦΗ, που προφανώς αντιλαμβάνονται ότι θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες στο άμεσο μέλλον. Εύλογα γεννάται το ερώτημα πως θα τα βγάζουν πέρα πολλές ομάδες σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης και όταν τα κριτήρια ζητάνε... τον πατέρα τους και τη μάνα τους.

Αναφορικά με το θέμα της χορηγίας του πρωταθλήματος, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να πραγματοποιηθεί το ραντεβού με τον ΟΠΑΠ όπου οι δύο πλευρές πιθανότατα θα τα βρουν.

Στο συμβούλιο του συνεταιρισμού υπήρχε και Σάββας Θεοδωρίδης και όπως καταλαβαίνετε δεν έλειψε η ένταση. Ο παράγοντας του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στο νέο αθλητικό νόμο, επικαλούμενος την τοποθέτηση Ανατολάκη στη Βουλή περί "φωτογραφικής διάταξης" στο σημείο που αναφέρεται στους ξένους επενδυτές. Τόσο ο Γόντικας όσο και ο Αδαμίδης ξεκαθάρισαν πως το νομοσχέδιο δεν αφορά συγκεκριμένες ομάδες και κάπου εκεί η ένταση εκτονώθηκε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK