Σολτάνι σε Λαζάρ: "Θα σε σκοτώσω"

Ένα σκληρό μαρκάρισμα του Κοστίν Λαζάρ έκανε έξαλλο τον Καρίμ Σολτάνι, ο οποίος κινήθηκε απειλητικά προς τον Ρουμάνο μέσο, ενώ έκανε χαρακτηριστικές κινήσεις πως θα τον... σκοτώσει. Η συμπεριφορά του ανάγκασε τον διαιτητή να του δείξει την κόκκινη κάρτα.

Σολτάνι σε Λαζάρ: "Θα σε σκοτώσω"

Επεισοδιακά ήταν τα τελευταία λεπτά του αγώνα μεταξύ του Ηρακλή και της Ξάνθης. Στο 82' ο Κοστίν Λαζάρ έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Καρίμ Σολτάνι, ο οποίος αντέδρασε άσχημα και κινήθηκε απειλητικά προς τον Ρουμάνο, κάνοντας την χαρακτηριστική κίνηση πως θα τον... σκοτώσει.

Ο διαιτητής Σταύρος Τριτσώνης του έδειξε την κίτρινη κάρτα, ο Σολτάνι αντέδρασε, με αποτέλεσμα να δει την άγουσα για τα αποδυτήρια. Ο γενικός αρχηγός των Ακριτών, Γιώργος Κασναφέρης προσπάθησε, κάπως άκομψα, να τον ηρεμήσει, με συνέπεια οι δύο τους να ανταλλάξουν κάποια σπρωξίματα, καθώς ο 33χρονος άσος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα νεύρα του.

Δείτε το VIDEO:

Διαβάστε ακόμα:

Ηρακλής - Ξάνθη 1-1

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα