Το ντέρμπι των "αιωνίων" σε περιγραφή Ελληνοφρένειας

Η "Ελληνοφρένεια" περιγράφει τις καλύτερες φάσεις του ντέρμπι των "αιωνίων" που δεν έγινε ποτέ στη Λεωφόρο και το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό.

Το ντέρμπι των "αιωνίων" σε περιγραφή Ελληνοφρένειας

Σε ένα VIDEO ενός λεπτού υπό τον τίτλο: "Αρχίζει το μπατς", οι πρωταγωνιστές της γνωστής σατιρικής εκπομπής "Ελληνοφρένεια", κάνουν τη δική τους προσέγγιση στο ντέρμπι των "αιωνίων" στη Λεωφόρο που δεν έγινε ποτέ, με μια ξεχωριστή περιγραφή και ξεκαρδιστικό αποτέλεσμα.

 

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ