Αγγελής: "Ο Ντεμόλ έχασε το έρεισμα, τον... έδιωξε ο κόσμος"

Τη δική του εκδοχή για το "διαζύγιο" του Στεφάν Ντεμόλ με τον ΠΑΣ Γιάννινα έδωσε ο Βαγγέλης Αγγελής.

Αγγελής: "Ο Ντεμόλ έχασε το έρεισμα, τον... έδιωξε ο κόσμος"

Ο Έλληνας μάνατζερ, ουσιαστικά αφεντικό του ποδοσφαιρικού τμήματος, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM και αναφέρθηκε στα όσα έγιναν με τον Βέλγο προπονητή και την επόμενη ημέρα στην ομάδα των Ιωαννίνων.

Αναλυτικά είπε:

για τη σχέση του με τον Γιώργο Χριστοβασίλη: " Καταγόμαστε από διπλανά χωριά με τον κ. Χριστοβασίλη και είναι χρόνια προσωπικός μου φίλος. Είμαι ο άνθρωπος που τον προέτρεψα να αγοράσει τον ΠΑΣ Γιάννινα και χωρίς τη δική μου προτροπή δεν θα έκανε ποτέ κίνηση να πάρει την ομάδα. Δεν είμαι τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, γιατί ακούγεται κάτι τέτοιο τα τελευταία χρόνια, αλλά απλώς φίλος και σύμβουλος του προέδρου. Εδώ και καιρό απέχω από τα κοινά και ασχολούμαι με την άλλη ιδιότητά μου. Ο κ. Χριστοβασίλης ασχολείται με το ποδόσφαιρο πάνω από δέκα χρόνια, οπότε δε νομίζω ότι χρειάζεται συμβούλους και δεν χρειάστηκε και ποτέ, γιατί τα έχει όλα αυτός ο άνθρωπος. Δε νομίζω για παράδειγμα πως άνθρωποι όπως ο κ. Χριστοβασίλης ή ο κ. Πανόπουλος ή ο κ. Σπανός, έχουν ανάγκη από συμβούλους για να πάρουν αποφάσεις. Την απόφαση την παίρνει πάντα αυτός, γιατί αυτός πληρώνει".

για το αν ευθύνεται για την απομάκρυνση του Ντεμόλ: " Άλλοι λένε πως μέχρι το Σάββατο εγώ ήμουν αυτός που τον κράτησε στον ΠΑΣ Γιάννινα γιατί ήμουν μάνατζέρ του. Τι να σας πω; Εγώ δεν “τρώω” προπονητές. Το μόνο που τρώω είναι το φαγητό που μου μαγειρεύει η μάνα μου στο σπίτι. Εγώ έχω να πω το εξής, για όλους το χορτάρι είναι ο καθρέφτης. Ο κόσμος βλέπει, καταλαβαίνει και γνωρίζει κάποια πράγματα. Η ομάδα τον τελευταίο καιρό, από ότι βλέπω και το έχει εντοπίσει όλος ο κόσμος και αυτά που έγιναν στο Περιστέρι και αυτά που έγιναν με τον Πανιώνιο και τώρα την Κυριακή, καταλαβαίνει κάποια πράγματα. Αξιοσημείωτο είναι, ότι την Κυριακή, ο κύριος Ντεμόλ έδωσε, απ΄ ότι έμαθα, το περιβραχιόνιο στον κ. Μπακαγιόκο, παίρνοντάς τον από τον κ. Βάντερσον που εκτελεί χρέη αρχηγού. Τώρα αν αυτά είναι ωραίες κινήσεις να γίνονται σε μια ομάδα, εν αγνοία των άλλων ποδοσφαιριστών με αποφάσεις οι οποίες είναι ενάντια στην ομάδα και δεν είναι μόνο αυτό, είναι και άλλα τα οποία δεν τα γνωρίζει ο κόσμος. Εγώ το ξαναλέω, ο καθρέφτης είναι το γήπεδο. Όταν η ομάδα πηγαίνει καλά, τότε όλα κυλούν ομαλά, όταν δεν πηγαίνει καλά, τότε αρχίζουν οι τριγμοί".

για τις μεταγραφικές επιλογές του Ντεμόλ: " Διάβασα και απόρησα με το γεγονός ότι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έφερε κ. Ντεμόλ είναι ο Κεϊτά. Με όλους αυτούς που μιλούσε το καλοκαίρι στα γαλλικά, ποιος τους έφερε; Αν είναι έτσι όπως τα λέει, τότε την ομάδα την ανέβασα εγώ κι όχι ο Ντεμόλ. Άρα τα εύσημα πρέπει να τα πάρω εγώ, όπως και ένα παχυλό συμβόλαιο, όπως είχε αυτός".

για το αν έφερε ο ίδιος τον Ντεμόλ στην ομάδα: " Πέρυσι με "ενόχλησε" ο μάνατζερ του κ. Ντεμόλ. Τον πρότεινα εγώ στον κύριο Χριστοβασίλη. Στην πορεία κάποια πράγματα στράβωσαν. Εγώ είχα άψογη σχέση και απόρησα ειλικρινά με τα όσα ειπώθηκαν χθες. Την απόφαση για την απομάκρυνση του κ. Ντεμόλ, δεν την πήρε ο ίδιος ο πρόεδρος, αλλά ο κόσμος της ομάδας".

για τη σχέση του Ντεμόλ με τους ποδοσφαιριστές: " Ο κ. Ντεμόλ είχε χάσει το έρεισμα που είχε και δεν έχει να κάνει με εμένα προσωπικά. Ας αφήσει τους ποδοσφαιριστές ήσυχους ο Ντεμόλ, καθώς αυτοί τη δουλειά τους την κάνουν καλά. Άλλος προφανώς δεν την έκανε καλά. Δεν μπορεί την μία μέρα να λέει οι παίκτες μου και την άλλη μέρα να λέει ότι δεν ήταν οι επιλογές του".

για τη βαθμολογική θέση του ΠΑΣ Γιάννινα: " Σίγουρα ο ΠΑΣ Γιάννινα θα έπρεπε να είναι πιο ψηλά στη βαθμολογία. Η ομάδα διατήρησε τον περσινό της κορμό και ήρθαν και την πλαισίωσαν κι άλλοι παίκτες με δυνατό βιογραφικό, όμως από εκεί και πέρα υπάρχουν, όπως σε όλες τις ομάδες, προβλήματα. Βλέπετε τι γίνεται σε όλη την Ελλάδα. Καλώ όλους τους παίκτες γενικά να ρίξουν νερό στο κρασί τους και μιλάω για τους παίκτες όλων των ομάδων. Οι Έλληνες παίκτες δείχνουν μια κατανόηση, οι ξένοι, όμως, όχι μόνο του ΠΑΣ δεν ξέρουν από τέτοιες καταστάσεις , ανησυχούν περισσότερο. Εγώ πιστεύω πως όλες οι ομάδες θα παλέψουν για την σωτηρία ως το τέλος, και η Δράμα και ο Λεβαδειακός. Ακούγατε το έλεγαν όλοι για τον Ο.Φ.Η., όταν ξεκίνησε αργά προετοιμασία. Στο γήπεδο μπαίνουν 11, δεν παίζει μια ομάδα με 14 παίκτες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK