Ανακοινώθηκε ο Μπουζίντ

Οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα είχαν φροντίσει εδώ και ημέρες να “δέσουν” τον Ισμαέλ Μπουζίντ, υπογράφοντας προσύμφωνο συνεργασίας με τον Αλγερινό. Τώρα ανακοίνωσαν και επίσημα την απόκτησή του για τα δύο επόμενα χρόνια.

Ανακοινώθηκε ο Μπουζίντ

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει ότι ο 28χρονος παίκτης υπέγραψε 2ετές συμβόλαιο με τον “Άγιαξ της Ηπείρου” αποτελώντας το 9ο καλοκαιρινό απόκτημα του συλλόγου. Ο παίκτης βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Ζέεφελντ, όπου και είχε την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες και τον Στέφαν Ντε Μολ.

Μετά την υπογραφή των συμβολαίων ο Μπουζίντ έφυγε για την Αλγερία, όπου έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της πατρίδας του. Μιλώντας όμως στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣ τόνισε: “Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό προκειμένου να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν. Γνωρίζω αρκετά πράγματα για το Ελληνικό πρωτάθλημα. Με την νέα μου ομάδα τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα προσπαθήσουμε εγώ και οι συμπαίκτες μου να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Έχουμε πολύ καλό κλίμα στην ομάδα, ενώ όλα τα παιδιά είναι μια γροθιά".

Ο Μπουζίντ έχει περάσει στο παρελθόν από Καϊζερσλάουτερν, Γαλατασαράι, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια έπαιζε στη Χαρτς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK