Από "χάπι εντ" σε… θρίλερ

Tην προηγούμενη εβδομάδα η αισιοδοξία και η σιγουριά για την ανανέωση της συνεργασίας του Άγγελου Αναστασιάδη με τον ΠΑΣ κυριαρχούσαν στα Γιάννινα, η εικόνα όμως φαίνεται να έχει αλλάξει άρδην τις τελευταίες ώρες.

Από "χάπι εντ" σε… θρίλερ

Αν και αρχικά ο Έλληνας τεχνικός τα είχε βρει σε όλα με τον Γιώργο Χριστοβασίλη και το μόνο που έλλειπε ήταν οι υπογραφές στα νέα συμβόλαια, οι συνεχείς καθυστερήσεις που έχουν προκύψει είναι λογικό να δημιουργούν ερωτηματικά και φυσικά αγωνία. Αν και η επισημοποίηση της συνέχισης της συνεργασίας των δύο πλευρών αναμενόταν την περασμένη εβδομάδα, κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε το Σαββατοκύριακο που διανύσαμε όταν οι δύο άντρες θα ανακοίνωναν την ανανέωσή τους το Σάββατο, μετά η ημέρα μετατέθηκε για την Κυριακή των εκλογών και τώρα ξαφνικά η ανακοίνωση μετατέθηκε για την Τετάρτη. Και μπορεί επίσημα να μην υπάρχει κάποια εξήγηση για την καθυστέρηση αυτή, ωστόσο στην πόλη των Ιωαννίνων φημολογείται έντονα πως ο Έλληνας τεχνικός δυσαρεστήθηκε με τις μειώσεις που έρχονται και το σκέφτεται και δεύτερη φορά πριν υπογράψει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK