Αποθεραπεία, χαμόγελα και εισιτήρια για ΑΕΚ και Ολυμπιακό

Την πιο χαρούμενη και χωρίς άγος προπόνησή τους, έκαναν το μεσημέρι της Δευτέρας (02/04) οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, οι οποίοι έκαναν σπουδαίο άλμα παραμονής μετά τη νίκη στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ.

Αποθεραπεία, χαμόγελα και εισιτήρια για ΑΕΚ και Ολυμπιακό

Ο Άγγελος Αναστασιάδης συνεχάρη τους παίκτες του, λέγοντας πως ο τρόπος με τον οποίον αντιμετώπισαν το παιχνίδι στην Τούμπα ήταν εξαιρετικός, ζητώντας ανάλογη εικόνα και για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Ωστόσο ο Έλληνας τεχνικός επεσήμανε πως ακόμα μαθηματικά τίποτα δεν έχει τελειώσει και πως απαιτείται προσοχή μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι τους. Το σημερινό (02/04) πρόγραμμα περιελάμβανε αποκατάσταση για όσους ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν πραγματοποίησαν τρέξιμο.

Θεραπεία έκανε ο Κώτσιος μετά την κάκωση που αποκόμισε στον τετρακέφαλο. Την Τρίτη (03/04) αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία του ΠΑΣ εν όψει του αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο την ΑΕΚ (19:00). Για το εν λόγω παιχνίδι επιστρέφει ο Ντε Βινσέντι ο οποίος εξέτισε και την δεύτερη ποινή της τιμωρίας του, καθώς και ο Τζημόπουλος

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για ΑΕΚ και Ολυμπιακό

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ενημέρωσε τους φιλάθλους τους για την έναρξη της κυκλοφορίας των εισιτηρίων για τα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια τους, με αντίπαλο την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ενημερώνει ότι από σήμερα (02/04) ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τις δύο προσεχείς αναμετρήσεις με ΑΕΚ (08/04 -19:00) και Ολυμπιακό (11/04 - 19:00) που θα διεξαχθούν στο Εθνικό Στάδιο "Ζωσιμάδες".

Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήρια και για τα δύο παιχνίδια η τιμή σε όλες τις Θύρες του Εθνικού Σταδίου θα είναι 30 ευρώ και θα ισχύει μέχρι το Σάββατο. Την ημέρα του αγώνα θα ισχύσουν οι κάτωθι τιμές για όσους φιλάθλους επιθυμούν να παρακολουθήσουν έναν από τους δύο αγώνες.

Αναλυτικά οι τιμές για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό για όσους επιθυμούν να μην αγοράσουν εισιτήρια και για τα δύο παιχνίδια:

Θύρες 3-4-6: 25 ευρώ

Θύρα 9Α - Β: 20 ευρώ

Θύρες 7-10-11Β: 15 ευρώ

Τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων είναι τα εξής:

Γραφεία ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ): 10:00 -20:00 Από Δευτέρα έως και Σάββατο. Τηλ επικοινωνίας (2651070340).

Μπουτίκ (Φώτου Τζαβέλλα 29): Ημέρες και Ώρες Καταστημάτων. Τηλ επικοινωνίας (2651064750)

*Η Μπουτίκ θα εξυπηρετεί τους φιλάθλους που επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήρια και για τις δύο αναμετρήσεις.

Blue Vayeros(Φώτου Τζαβέλλα 17) : Απογευματινές ώρες μετά τις 18:00. Τηλ επικοινωνίας 2651078103.

Εθνικό Στάδιο Ζωσιμάδες, Ημέρα Αγώνα (08/04): Από τις 11:00 π.μ μέχρι και την έναρξη της αναμέτρησης με την ΑΕΚ

* Επιπλέον η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 υπενθυμίζει ότι για την αγορά ενός και μόνο εισιτηρίου ΑΥΣΤΗΡΑ, θα πρέπει να γίνεται επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου.

Χριστοβασίλης: «Ανέλπιστη η νίκη στην Τούμπα»

Την ικανοποίησή του για τη νίκη έκπληξη – όπως και ο ίδιος αποκάλεσε – στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, εξέφρασε ο Γιώργος Χριστοβασίλης, ο οποίος μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Libero» αναφέρθηκε στο χρυσό τρίποντο αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αρχικά ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ τόνισε πως: «Ήταν ανέλπιστο το αποτέλεσμα. Ήταν κάτι που μας έβγαλε από τη δύσκολη θέση και νομίζω θα σώσουμε την κατηγορία φέτος. Μαθηματικά δεν έχουμε τελειώσει ακόμα. Χρειαζόμαστε άλλους δύο βαθμούς. Ένα τέτοιο παιχνίδι με έναν τέτοιο μεγάλο αντίπαλο σου δίνει μεγάλη ικανοποίηση. Υπήρχε αγωνία σε όλο τον αγώνα. Προηγηθήκαμε 2-0 αλλά ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να ισοφαρίσει με τις ευκαιρίες που είχε. Όπως λέει και ο προπονητής μας, βοήθησε η Παναγία και όλα εντάξει».

Αναφορικά με τη συνεργασία του με τον Άγγελο Αναστασιάδη, τόνισε: «Έχει μεγάλο βαθμό σε αυτήν την επιτυχία. Είναι ένας έμπειρος προπονητής και αυτό έχει αναγνωριστεί από όλο τον κόσμο. Μετά από ένα χρονικό διάστημα που χρειάστηκε να προσαρμοστεί, τον τελευταίο ενάμιση μήνα πήραμε τρία εκτός έδρας αποτελέσματα που μας έφεραν στη θέση που είμαστε σήμερα».

Τέλος, σε ότι αφορά τον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Χριστοβασίλης εξέφρασε την αισιοδοξία του πως οι παίκτες του Λάζλο Μπόλονι θα πάρουν η δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά: «Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει τη δεύτερη θέση. Ο ΠΑΟ είναι σε δύσκολη κατάσταση και νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ δε θα δυσκολευτεί να πάρει τη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League».

News 24/7

24MEDIA NETWORK