Ενοχλημένος ο Μπακαγιόκο με Αναστασιάδη

O Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο φρόντισε να επιβεβαιώσει με δηλώσεις του σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό των Ιωαννίνων ότι οι σχέσεις του Άγγελου Αναστασιάδη με κάποιους παίκτες του ΠΑΣ δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές.

Ενοχλημένος ο Μπακαγιόκο με Αναστασιάδη

Ο τρόπος με τον οποίον αναφερόταν στη θρησκεία ο τεχνικός των "ταύρων" ενόχλησε τον Ιβοριανό επιθετικό, ο οποίος είπε αρχικά: "Η θρησκεία του καθενός είναι κάτι σημαντικό αλλά αυτό είναι για το σπίτι. Μέσα στο γήπεδο και στις προπονήσεις παίζουν ρόλο άλλα πράγματα. Αυτή η κατάσταση δεν μου ήταν ευχάριστη".

Σχετικά με την έλευση του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο του ΠΑΣ και την προσφορά του στην υπόθεση παραμονής, τόνισε: "Όταν ήρθε ο νέος προπονητής, ήδη οι παίκτες ήταν παθιασμένοι για να σώσουν την ομάδα και με την βοήθεια της τύχης είχαμε μια σειρά μεγάλων νικών που μας κράτησαν στην κατηγορία. Αυτό που οφείλω να παραδεχθώ είναι ότι είχαμε μεγάλη τύχη και ο προπονητής μας έχει πίστη στον Θεό. Κι εγώ πιστεύω στον Θεό και θεωρώ ότι μας βοήθησε. Αλλά είχαμε πολύ καλό δυναμικό παικτών για να αφομοιώσουν αυτά που ήθελε ο προπονητής".

Στη συνέχεια, ο Μπακαγιόκο πρόσθεσε ότι η ομάδα θα μπορούσε να πετύχει πολύ περισσότερα πράγματα: "Θα έπρεπε ο ΠΑΣ να παίζει play off αφού δεν έχουμε μεγάλη διαφορά από τον Ατρόμητο. Θεωρώ ότι η ομάδα έχει την ποιότητα, είτε παίζω εγώ, είτε όχι. Απλά εγώ θέλω να έχω την εμπιστοσύνη του προπονητή, αλλά πάνω από όλα σεβόμαστε την ομάδα".

Αναφορικά με το κλίμα στα αποδυτήρια, σχολίασε: "Υπήρξε μεγάλος σεβασμός και βοήθεια μεταξύ των παικτών. Όλοι στηρίζαμε και στα δύσκολα ο ένας τον άλλο. Όλοι ήμασταν διπλά στον συμπαίκτη μας και ο προπονητής μας, όμως, έδωσε πολλά. Έδειξε ότι έχει μεγάλη εμπειρία και αυτό βοήθησε την ομάδα".

Όσον αφορά στα άμεσα σχέδιά του: "Τώρα θα πάω στην Ακτή Ελεφαντοστού κι εκεί έχω μια οργάνωση που βοηθάει παιδιά που έχουν προσβληθεί από τον ιό του AIDS. Είναι κρίμα για αυτά τα παιδιά που έχουν γεννηθεί έτσι και βρίσκονται στο περιθώριο της κοινωνίας. Θα πρέπει να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος γιατί είναι ένα σημαντικό θέμα όταν υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν καν να φάνε".

Τέλος δεν παρέλειψε να συγκρίνει τον Άγγελο Αναστασιάδη με τον Στεφάν Ντεμόλ: "Ο προηγούμενος προπονητής έκανε πιο δυνατές προπονήσεις, πιο καλές για μένα. Όμως ο τωρινός προπονητής ήταν αυτός που είχε τα καλύτερα αποτελέσματα και αυτό μετράει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK