Φιλανθρωπικό ίδρυμα στη φανέλα του ΠΑΣ

Το κοινωνικό της πρόσωπο θα δείξει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Φιλανθρωπικό ίδρυμα στη φανέλα του ΠΑΣ

Οι Ηπειρώτες αποφάσισαν να φιλοξενήσουν στη φανέλα τους φιλανθρωπικό ίδρυμα που δραστηριοποιείται στην πόλη των Ιωαννίνων, συνεργασία που θα διαρκέσει μέχρι το τέλος των επίσημων υποχρεώσεων.

Η σχετική ανακοίνωση: Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ανακοινώνει ότι τις εμφανίσεις της ομάδας μας θα κοσμεί το λογότυπο του φιλανθρωπικού, μη κερδοσκοπικού, ιδρύματος ΕΛΕΠΑΠ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, τα τελευταία χρόνια είναι αρωγός σε όλες τις μεγάλες προσπάθειες που κάνει η ΕΛΕΠΑΠ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ για την στήριξη των παιδιών με αναπηρία, όπως και των οικογενειών τους.

Η ΕΛΕΠΑΠ. μεριμνά για τη λειτουργική αποκατάσταση των παιδιών με διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές και αυτισμό διαθέτοντας, πέραν των θεραπευτηρίων, βρεφονηπιακό σταθμό για παιδιά με δυσκολίες, από ηλικία δυο χρόνων, πρόγραμμα πρώιμης παρέμβασης για παιδιά με αυτισμό, αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας και κέντρο δημιουργικής απασχόλησης ενηλίκων αναπήρων ατόμων.

Εν τω μεταξύ η ΠΑΕ ανακοίνωσε την Τρίτη τη λύση της συνεργασίας με το γυμναστή Χρήστο Παπαϊωάννου κατόπιν επιθυμίας και του Σάββα Παντελίδη ο οποίος αναμένεται να εμπιστευτεί παλαιότερο συνεργάτη του.

Τέλος, στην Εθνική ομάδα Νέων κάτω των 19 προσκλήθηκε ο Τάσος Κρητικός. Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ θα συμμετάσχει στους φιλικούς αγώνες που θα διεξαχθούν στο Κατάρ στις 24 και στις 26 Σεπτεμβρίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK