Με Λίλα ο ΠΑΣ κόντρα στον Ατρόμητο

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο (23/09, 18:15) και ο Γιάννης Πετράκης ανακοίνωσε την 19μελή αποστολή, στην οποία συμπεριλαμβάνεται ο Άντι Λίλα, εν αντιθέσει με τους τιμωρημένους Θέμη Τζημόπουλο και Αλέξη Μιχαήλ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα τίθεται αντιμέτωπος με τον Ατρόμητο το απόγευμα της Τετάρτης (23/09, 18:15) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League. Οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, με τον έμπειρο τεχνικό να ανακοινώνει τους 19 "εκλεκτούς" για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Για πρώτη φορά σε αποστολή βρίσκεται ο Άντι Λίλα, ενώ αντίθετα απόντες είναι οι τιμωρημένοι Θέμης Τζημόπουλος και Αλέξης Μιχαήλ.

Αναλυτικά η αποστολή: Βελλίδης, Στρούνα, Λίλα, Γαρουφαλιάς, Τσουκαλάς, Ίλιτς, Τσάβες, Μπέριος, Ακόστα, Γιάκος, Μανιάς, Σκόνδρας, Περιστερίδης, Καρανίκας, Φόνσι, Κοζορώνης, Σαπαλίδης, Φερφελής, Ηλιάδης.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα