Με Λίλα ο ΠΑΣ κόντρα στον Ατρόμητο

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο (23/09, 18:15) και ο Γιάννης Πετράκης ανακοίνωσε την 19μελή αποστολή, στην οποία συμπεριλαμβάνεται ο Άντι Λίλα, εν αντιθέσει με τους τιμωρημένους Θέμη Τζημόπουλο και Αλέξη Μιχαήλ.

Με Λίλα ο ΠΑΣ κόντρα στον Ατρόμητο

Ο ΠΑΣ Γιάννινα τίθεται αντιμέτωπος με τον Ατρόμητο το απόγευμα της Τετάρτης (23/09, 18:15) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League. Οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, με τον έμπειρο τεχνικό να ανακοινώνει τους 19 "εκλεκτούς" για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Για πρώτη φορά σε αποστολή βρίσκεται ο Άντι Λίλα, ενώ αντίθετα απόντες είναι οι τιμωρημένοι Θέμης Τζημόπουλος και Αλέξης Μιχαήλ.

Αναλυτικά η αποστολή: Βελλίδης, Στρούνα, Λίλα, Γαρουφαλιάς, Τσουκαλάς, Ίλιτς, Τσάβες, Μπέριος, Ακόστα, Γιάκος, Μανιάς, Σκόνδρας, Περιστερίδης, Καρανίκας, Φόνσι, Κοζορώνης, Σαπαλίδης, Φερφελής, Ηλιάδης.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ